Tämän sivun sisältö on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Oletko ammattilainen?

Palautteesi on meille tärkeää

Pyrimme intohimoisesti parantamaan kaikkien tuotteitamme ja palveluitamme tarvitsevien jokapäiväistä elämänlaatua. Sen vuoksi kaikki Wellspect HealthCaren nimellä myytävät ratkaisut tuovat mukanaan yli 30 vuoden elämänlaatua parantavasta työstä syntynyttä luottamusta ja luotettavuutta.

Olemme sitoutuneet parantamaan tuhansien ihmisten elämänlaatua pitkällä tähtäimellä, vuodesta toiseen. Jotta onnistuisimme siinä, tarvitsemme palautetta tuotteidemme käyttäjiltä kaikkialla maailmassa – myös sinulta!

tellus user panel full width

Kerro meille!

Auta meitä ja kerro ajatuksesi TellUs-paneelin kautta. Palvelussa voit käydä tiivistä dialogia muiden toistokatetroijien kanssa. TellUs-paneelin jäsenenä voit parantaa sekä itsesi että muiden katetrinkäyttäjien arkea. Saat mahdollisuuden osallistua vapaaehtoisiin kyselytutkimuksiin verkossa. Vastauksesi analysoidaan nimettöminä ja palautteesi välitetään tutkimus- ja tuotekehitysosastollemme ja muille osastoillemme. Käyttäjien ideat ovat arvokkaita tuotekehitys- ja parannusehdotuksia. 

Käyttäjät ovat tuotteidemme todellisia asiantuntijoita, ja heidän avullaan Wellspect HealthCare voi parantaa toistokatetroinnin päivittäistä käyttökokemusta ja tuhansien ihmisten elämänlaatua.

Tietoja jäsenyydestä:

  • TellUs on tarkoitettu henkilöille, jotka käyttävät säännöllisesti kertakäyttökatetreja rakon tyhjentämiseen tai virtsaputken laajentamiseen. Katetrien merkillä tai mallilla ei ole väliä.
  • TellUs on tarkoitettu yli 18-vuotiaille käyttäjille tai alle 18-vuotiasta katetrinkäyttäjää edustaville aikuisille.
  • Vastauksesi säilyvät aina nimettöminä.
  • Paneeliin osallistumiseen tarvitaan sähköpostiosoite.
  • Henkilökohtaisia tietojasi ei yhdistetä mihinkään kyselyvastauksiisi.
  • Voit lähteä paneelista milloin tahansa ottamalla yhteyttä Wellspect HealthCareen.
  • TellUs-paneelissa on jo 1 400 rekisteröitynyttä käyttäjää. Liity jo tänään!

Rekisteröitymistä varten tiedustelemme sinulta yhteystietojasi, ikääsi, sukupuoltasi sekä tietoja katetrien käytöstäsi.

Tule mukaan TellUs-nettipohjaiseen käyttäjäpaneeliin!

Valitse maa/kieli.

Suomi
Jaa