Tämän sivun sisältö on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Oletko ammattilainen?

X

Intohimomme

Kysy Wellspectin työntekijältä - mikä meitä yhdistää? Vastaus olisi: intohimo.
Intohimo tehdä elämästä parempaa ihmisille, joilla on virtsarakon ja suolen toimintahäiriöitä. Ja siksi päätimme antaa lausunnon - intohimoisen lausunnon:
"Pyrimme intohimoisesti joka päivä tekemään todella parhaamme kaikkien tuotteitamme ja palveluitamme tarvitsevien hyväksi."

Kulttuurimme

Wellspectin työntekijöiden keskuudessa on erityinen henki, jonka kaikki meidän kanssamme työskentelevät huomaavat. Olemme luoneet ryhmähengen kulttuurin, jossa tiedon jakaminen ja uusien tapojen löytäminen yhdessä haasteiden ratkaisemiseksi on avainasemassa.

  • Olemme sitoutuneet ja välitämme ponnistelujemme vaikutuksista.
  • Meillä on rohkeutta haastaa itsemme ja kollegamme, ja tutkimme uusia ajattelutapoja löytääksemme innovatiivisia ratkaisuja.
  • Uskomme kollektiivisen ponnistelun voimaan ja pyrimme yhteistyöhön eri tieteenalojen ja maantieteellisten alueiden välillä - tiimityö on tapamme.
  • Välitämme toisistamme ja kohtaamme haasteemme myönteisessä hengessä ja keskinäistä kunnioitusta osoittaen. 

iLean ja Palaute

Wellspect on parhaillaan tekemässä muutosta kohti Lean Product Development (LPD) -tekniikkaa. LPD kattaa koko Wellspectin, koska Lean-organisaatio ymmärtää asiakasarvon ja keskittyy avainprosesseihin ja niiden jatkuvaan kehittämiseen. iLean on filosofia, joka on täysin kulttuurivisiomme mukainen. 

Suurin osa meistä tuntee palautteen työkaluna. ILean-ohjelmassa vahvistetun palautekulttuurin kehittäminen määrittelee yhteisen palautekielen. Uskomme, että jokaisesta tulee varmempi, kun palautten antaminen, vastaanottaminen ja pyytäminen on jatkuvaa - tämä ulottuen työtovereidemme ulkopuolisiin projektiryhmiin ja yritystason suhteisiin - sitoutumalla, haastamalla ja etsimällä uusia mahdollisuuksia itsellemme, tiimillemme ja yrityksellemme. Ennen kaikkea, tämä tuottaa hyötyä käyttäjillemme. 

Arvomme

Wellspect on yritys, jolla on sydän. Kuuntelemme tarkalla korvalla käyttäjien, terveydenhuollon ammattilaisten ja tutkijoiden verkostoamme etsiessämme tapoja inkontinenssihoidon parantamiseksi. Siksi ”Yhdessä etenemisestä” on tullut yhteinen arvo, jota sovellamme sekä sisäisessä että ulkoisessa toiminnassamme. 

Teemme tämän myös aidolla ja myötätuntoisella tavalla osoittaen aitoa uteliaisuutta ja huolta käyttäjien tarpeista. Tätä syvää ymmärrystä vahvistaa laaja tietämys ja kokemus kentällä, mikä varmistaa, että löydämme yhdessä merkittävimmät ratkaisut.