Tämän sivun sisältö on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Oletko ammattilainen?

X
recruiting process full width

Rekrytointiprosessi

Rekrytointipäällikkö arvioi hakemukset ja valitsee haastatteluun kutsuttavat hakijat. Haastattelujen määrä vaihtelee työtehtävän tyypin ja hakemusten määrän mukaan. Tavallisesti hakijaa haastatellaan kaksi tai kolme kertaa ennen työsopimuksen allekirjoittamista. Joidenkin työtehtävien hakuprosessissa toisessa haastattelussa käytetään arviointityökalua, esimerkiksi valmiustestiä ja/tai persoonallisuuskyselyä. Johtotehtävien hakuprosessiin sisältyy yksi päivä arviointikeskuksessamme. Kun kaikki haastattelut on suoritettu, hakijat arvioidaan, ja työtä tarjotaan parhaiten suoriutuneelle hakijalle.

Hakemus

Sisällytä hakemukseesi sekä CV tai ansioluettelo että hakemuskirje. Hakemuskirjeessä voit kertoa, miksi juuri sinä olet oikea henkilö hakemaasi tehtävään. Suosittelemme kirjoittamaan hakemuskirjeen erikseen kutakin haettavaa työtehtävää varten. Pyydämme lähettämään myös CV:n tai ansioluettelon, jotta saamme tarkemman yleiskuvan aiemmasta urastasi ja pätevyydestäsi. Mielestämme hyvä CV tai ansioluettelo kertoo kohteensa työurasta tiiviisti, mutta tarkasti. Sisällytä CV:hen tai ansioluetteloon henkilötietosi (nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumerot) sekä tiedot koulutuksestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi.

Haastatteluprosessi

Haastatteluprosessin aikana saamme lisätietoja sinusta, mutta yhtä lailla se antaa sinulle mahdollisuuden oppia lisää meistä. Perimmäinen tavoite on selvittää, voimmeko luoda kanssasi kestävän ja menestyksekkään yhteistyösuhteen. Tavallisesti sinua haastatellaan kaksi tai kolme kertaa ennen kuin tehtävää mahdollisesti tarjotaan sinulle.

Haastatteluun valmistautuminen

Voit valmistautua haastatteluun pohtimalla, mitkä aiemmat suorituksesi auttaisivat sinua osoittamaan, että sinulla on etsimiämme taitoja ja ominaisuuksia. Suosittelemme miettimään valmiiksi tarkkoja esimerkkejä. Pohdi myös, mitä haluaisit kysyä meiltä haastattelussa.

Haastattelu

Haastattelun tarkoitus on selvittää, miten sopisit toimintakulttuuriimme ja organisaatioomme. Olemme myös kiinnostuneita siitä, mitä voit tarjota työtehtävällesi ja yhtiöllemme. Haluamme tietää, miksi haluat työskennellä Wellspect HealthCarella ja miksi uskot menestyväsi hakemassasi tehtävässä. Joidenkin työtehtävien hakuprosessissa käytämme haastattelujen lisäksi arviointityökaluja, kuten esimerkiksi valmiustestejä ja persoonallisuuskyselyjä. Johtotehtävien hakuprosessiin kuuluu yksi päivä arviointikeskuksessamme.