Tämän sivun sisältö on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Oletko ammattilainen?

X

Wellspect HealthCare välittää tuotteidensa käyttäjistä

Välittäminen on erottamaton osa toimialaamme.

Wellspect HealthCarella käyttäjien kuunteleminen on jo pitkään jatkunut perinne. Ilman käyttäjien palautetta ja kertomuksia emme voi mitenkään tietää, toimimmeko oikein. Ja tästä lähtien kuuntelemme käyttäjiä entistäkin tarkemmalla korvalla.

Haluamme kuulla sinusta. Kerro meille tarpeistasi, ideoistasi ja arkisista ongelmistasi. Paitsi, että autat meitä kehittämään entistäkin parempia ratkaisuja, voit myös rohkaista toisia samassa tilanteessa olevia. Luonnollisesti löydät sivustostamme jatkossakin kaikki faktat ja muun tarvitsemasi käytännönläheisen sisällön, mutta käyttäjien kertomukset – kuten oma kertomuksesi – saavat entistä näkyvämmän roolin.

Uskomme, että voimme tehdä suurimman vaikutuksen keskittymällä tuotteidemme käyttäjiin. Haluamme auttaa teitä kaikkia parhaan taitomme mukaan.

Parempi käytettävyys

Uudistettu sivustomme on mukautuvampi, eli sivuston sisältö mukautuu mihin tahansa käyttämääsi päätelaitteeseen: tietokoneeseen, älypuhelimeen tai tablettiin. Toisin sanoen voit nyt käyttää sivustoamme vaivattomasti zoomaamatta tai siristelemättä missä ja milloin haluat, vaikka linja-autossa, kotisohvalla tai odotushuoneessa.

Elävät kuvat

Videot ovat nyt ja jatkossakin mielestämme paras käyttäjäkertomusten, vihjeiden ja vinkkien esitysmuoto. On aina hyvä nähdä kertojan kasvot. Käyttäjien antaman palautteen perusteella olemme helpottaneet videoiden katselua keräämällä ne kaikki samalle sivulle. Jos et ole vielä tutustunut Vihjeitä ja vinkkejä -osioomme, kannattaa aloittaa siitä.

Haluamme keskustella

Dialogi käyttäjien kanssa on meille elintärkeää. Sen vuoksi meihin saa nyt entistäkin helpommin yhteyden sekä TellUs-paneelin ja keskustelufoorumien että työpajojen kautta. Olemme myös lisänneet tutkimuksen ja tuotekehityksen, kliinisten tutkimusten ja ympäristövastuutoimintamme läpinäkyvyyttä, jotta voisit seurata prosessejamme ja antaa meille niiden aikana tarvitsemaamme tärkeää palautetta.

Julkaistu 15.12.2014