Tämän sivun sisältö on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Oletko ammattilainen?

X

Ota hallinta ja säästä aikaa suolihuuhtelun avulla

Suoliongelmien kanssa eläminen voi olla vaikeaa, ja ne vaikuttavat paitsi lapseen myös koko perheen elämään. 

Monet vanhemmat, joiden lapsella on suolen toimintahäiriö, taistelevat aivan liian pitkään ruokavalion ja ulostuslääkkeiden, kuten laksatiivien ja ulosteen massaa lisäävien valmisteiden kanssa ilman toivottuja tuloksia. Saatavilla on kuitenkin parempi ratkaisu. 

children and TAI parents section full width

Suolihuuhtelu on tehokas hoitomuoto monille suolen toimintahäiriöistä kärsiville lapsille. Suolihuuhtelu palauttaa terveellisen suolentoimitusrutiinin ja auttaa lasta päättämään taas itse, milloin ja missä hän haluaa käydä vessassa. 

Tämän myötä pelko vahingoista häviää vähitellen, ja sinä ja lapsesi voitte taas alkaa elää elämäänne ajattelematta jatkuvasti suolen toimintaa ja WC-käyntitarvetta. 

Lyhyesti sanottuna, kun vatsa toimii, elämä sujuu. Suolihuuhtelu voi kuitenkin aluksi tuntua oudolta ja arveluttavalta, ja tarvitaan ehkä muutama kokeilukerta, ennen kuin se sujuu ongelmitta. Vatsa ja suoli muodostavat monimutkaisen järjestelmän, joka tarvitsee hieman aikaa tottua uusiin rutiineihin. Pidemmän päälle se maksaa kuitenkin vaivan. 

EI SISÄLTÖÄ