Tämän sivun sisältö on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Oletko ammattilainen?

X

Esittelemme Wellspect Wizardin

Uusi tapa tarkastella kliinisiä näyttöjä 

Asiaankuuluvien tutkimusten ja kliinisten näyttöjen löytäminen voi olla aikaa vievää työtä. Wellspect Wizard on kehitetty auttamaan sinua tunnistamaan ja löytämään tieteelliset viitteet nopeasti ja helposti. Helppokäyttöinen hakutoiminto opastaa sinut nykyisen kliinisen käytännön kannalta parhaiten soveltuviin tietoihin.

Wellspectin LoFric-katetrit ovat olleet katetrointia tarvitsevien ihmisten käytettävissä yli 30 vuoden ajan . Käyttöä on dokumentoitu perusteellisesti tuotteen markkinoille tuonnista saakka sekä lyhyen että pitkän aikavälin kattavien tutkimusten myötä. 

Wellspect Wizard on digitaalinen alusta, joka kokoaa kaiken tämän tutkimuksen yhteen paikkaan ja tekee sen helposti terveydenhuollon ammattilaisten tavoitettavaksi. Digitaalinen muoto helpottaa päivityksiä ja sisältö on saatavana myös matkapuhelimelta. Tieteellinen sisältö on jaettu osioihin, kuten esim. virtsatietulehdukset (VTI), potilaan mieltymykset ja pitkän aikavälin turvallisuus - muutamia mainitaksemme. Jokaisessa luvussa on kliinisiä näyttöjä ja viiteyhteenveto. Wellspect Wizard sisältää myös kollegoillesi ja potilaillesi jaettavissa olevan lyhyen, kaksiminuuttisen filmin, jossa esitetään, kuinka virtsaputken traumoja voidaan minimoida.

Wellspect Wizard sisältää myös lyhyen tietovisan tietämyksen testaamiseksi, jos olet kiinnostunut haastamaan itsesi tai kollegasi!

Tutustu Wellspect Wizardiin nyt: 

 
Klikkaa ohjattuun Wellspect Wizardiin