Tämän sivun sisältö on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Oletko ammattilainen?

X

Erilaisia tuotteita eri käyttötarpeisiin ja tilanteisiin

LoFric Origo on uusin katetrimme miehille – turvallista katetrointia näppärässä pakkauksessa

LoFric Origo on heti aktivoituva miehille tarkoitettu katetri, joka helpottaa niin kokeneiden kuin uusienkin käyttäjien elämää. Huomaamattomassa, taitettavassa pakkauksessa LoFric Origo on helppo ottaa mukaan ja käyttää missä tahansa. Sen ainutlaatuinen kahvaosa parantaa katetrin hallintaa. Koska katetrin letkuosaan ei kahvan ansiosta tarvitse koskea, katetrointi on turvallista ja hygieenistä.

Lisätietoja LoFric Origo -katetrista

LoFric Sense on houkutteleva vaihtoehto naisille

Se on erityisen pieni ja huomaamaton, mutta silti riittävän pitkä rakon täydelliseen tyhjennykseen. LoFric Sense -katetrin pakkaus sisältää kaiken, mitä tarvitset turvalliseen ja miellyttävään katetrointiin missä tahansa. LoFric Sense on räätälöity nimenomaan naisille.

Lisätietoja LoFric Sense -katetrista

LoFric on yleiskäyttöinen katetri

LoFric on alkuperäinen alhaisen kitkan omaava katetrimme. Se sopii erinomaisesti sekä kiireisiin sairaaloihin että potilaskäyttöön kotona. LoFric-katetrin matalakitkaisen Urotonic™-pintarakenteen aktivoimiseen tarvitaan puhdasta vettä. Saatavana on miesten, naisten ja lasten kokoja.

Lisätietoja LoFric-katetreista

LoFric Primo -pakkauksessa on mukana steriili vesi.

Voit katetroida turvallisesti myös paikoissa, joissa puhdasta vettä ei ole saatavilla. Vesi säilyy pakkauksessa erillään katetrista, kunnes katetri aktivoidaan. Näppärästi taitettavaan pakkaukseen pakattu LoFric Primo on täydellinen ratkaisu aktiivisille ja paljon aikaa kodin ulkopuolella viettäville ihmisille. Saatavana on miesten, naisten ja lasten kokoja.

Lisätietoja LoFric Primo -katetrista

LoFric Hydro-Kit on todella kaikenkattava katetrijärjestelmä

LoFric Hydro-Kit on täydellinen katetrijärjestelmä. Pakkaus sisältää katetrin, vesityynyn ja virtsankeräyspussin. Pyörätuolin käyttäjät pitävät sitä erityisen kätevänä, ja keräyspussin ansiosta se sopii erinomaisesti vuodepotilaille, jotka tarvitsevat rakon tyhjennystä leikkauksen jälkeen. LoFric Hydro-Kit mahdollistaa turvallisen katetroinnin paikasta ja ajasta riippumatta, vaikka WC:n käyttömahdollisuutta ei olisikaan. Saatavana on miesten, naisten ja lasten kokoja.

Lisätietoja LoFric Hydro-Kit -katetrista

LoFric Dila-Cath on suunniteltu erityisesti uusivien virtsaputken kuroumien hoitoon

Katetrin käsittely on helppoa ja hygieenistä, ja se on päällystetty alhaisen kitkan takaavalla pinnoitteella, joka tekee käytöstä miellyttävämpää ja minimoi komplikaatioiden riskin. Saatavana vain 40 cm:n pituisena.

Lisätietoja LoFric Dila-Cath -katetrista

LoFric Insti-Cath -katetria käytetään lääkkeiden viemiseen suoraan rakkoon

Siinä on sama kitkan minimoiva Urotonic™-pintarakenne kuin muissakin LoFric-katetreissa. Se on varustettu erityisellä Luer-lock-liittimellä, joka estää roiskumisen ja valumisen. Saatavana on miesten, naisten ja lasten kokoja.

Lisätietoja LoFric Insti-Cath -katetrista

Wellspect HealthCaren Ileostomia- ja Urostomia-katetrit on suunniteltu nimenomaan potilaille, joille on tehty kontinentti ohutsuoli- tai virtsatieavanne

Ileostomia- ja Urostomia-katetrit on suunniteltu nimenomaan potilaille, joille on tehty kontinentti ohutsuoliavanne (ileostomiasäiliö, Kockin rakko) tai virtsatieavanne (diversio ohutsuolesta). Katetreja voidaan käyttää avanteen satunnaiseen tai toistuvaan tyhjennykseen sekä sairaalassa että kotona.

Lisätietoja Wellspect HealthCaren Ileostomia- ja Urostomia-katetreista

LoFric-tuoteperheen apuvälineet toistokatetrointiin

LoFric-tuoteperheen apuvälineet voivat helpottaa katetrointia.

Lisätietoja apuvälineistä

Jos olet katetroija, voit tilata LoFric näytteitä täältä!

Tilaukseen

LoFric® on Wellspect HealthCaren rekisteröity tavaramerkki.