Tämän sivun sisältö on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Oletko ammattilainen?

X

Miksi minun pitäisi valita LoFric?

LoFric-katetreja on ollut markkinoilla jo 35 vuoden ajan. Ne ovat ehdottomasti parhaiten dokumentoituja ja testattuja katetreja, joita on saatavilla. LoFric on itse asiassa ainoa hydrofiilinen katetri, jonka voidaan osoittaa vähentävän komplikaatioiden riskiä pitkäaikaisessa käytössä.

Toistokatetrointi on kivuton hoitomuoto. LoFric katetrin ainutlaatuinen pintarakenne tekee katetrista liukkaan sekä sitä sisäänvietäessä että ulosvetämisen aikana. Sitä kutsutaan Urotonic ™ Pintarakenteeksi. Tämä hoitomuoto ja sen sosiaalinen hyväksyttävyys ovat nykyään erittäin korkealla tasolla.

Useimmissa tapauksissa LoFric katetrien käyttö parantaa elämänlaatua ja helppokäyttöisyytensä ja turvallisuutensa vuoksi siihen on helppo luottaa. 

Vuosien varrella olemme kehittäneet uusia ja entistä huomaamattomampia ja helppokäyttöisempiä katetreja parantaen käyttäjien elämänlaatua.    

Tänään meillä on laaja valikoima tuotteita - pidempiä ja lyhyempiä katetreja erilaisissa pakkauksissa, eri tarpeisiin ja tilanteisiin. Jokaiselle löytyy LoFric katetri. 

LoFric katetrin takaa löytyy omistautunut tiimi, joka uskoo siihen, mitä tekee. Olemme tunnettuja asiakkaiden ja terveydenhuollon ammattilaisten keskuudessa asiantuntemuksestamme ja sitoutumisestamme urologisiin tuotteisiin, palveluun ja tukeen. 

Toimimme maailmassa, jossa virtsatieongelmat eivät vaikuta ihmisten mahdollisuuksiin elää täyttä ja vapaata elämää.

 

why should i choose lofric list of statistics full width statistics

LoFric pienentää kivun ja vaurioiden riskiä...

LoFric-katetrit on pinnoitettu ainutlaatuisella Urotonic™ Pintarakenteella, mikä tarkoittaa, että LoFricin pinnalla on samoja ominaisuuksia kuin virtsaputkella – suolapitoisuus on sama kuin virtsan. Tämä varmistaa, että katetri pysyy sileänä, miellyttävänä ja turvallisena sekä sisäänviennin että ulosvetämisen aikana.

...ja se on tieteellisesti todistettu 

LoFric-katetrit ovat ainoita katetreja, joiden turvallisuus pitkäaikaisessa käytössä on todistettu useassa tutkimuksessa.


1. 7 years follow up of 30 LoFric patients. Waller et al. J Urol 1995;153:345-8 2. Survey in 288 long-term (10 years) LoFric users. Hakansson et al. Urol Nurs. 2015;35:239-47  3. Meta-analysis of 464 patients. Li et al. Arch Phys Med Rehabil. 2013;94:782-7