Tämän sivun sisältö on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Oletko ammattilainen?

X

LoFric Origo
Markkinatutkimus

Mitä mieltä käyttäjät olivat LoFric Origosta?

Seuraavat tulokset ovat markkinatutkimuksesta, jolla kerättiin tietoa käyttäjien ja terveydenhuollon ammattilaisten suhtautumisesta tuotteeseen ja sen ominaisuuksiin. Vastaajia oli kaikkiaan 389 käyttäjää ja 95 terveydenhuollon ammattilaista. Osalla käyttäjistä oli yli 30 vuotta kokemusta itsekatetroinnista, kun taas toiset olivat vasta aloittaneet sen. Osallistujien keski-ikä oli 55 vuotta (vaihteli välillä 9–89). Mukana olivat Ruotsi, Norja, Tanska, Yhdistynyt kuningaskunta, Alankomaat, Ranska, Saksa ja Sveitsi. Katetroinnin kolme pääasiallista syytä olivat SCI (ala-/neliraajahalvaus), MS-tauti ja erilaiset eturauhassairaudet. 17 % käyttäjistä ilmoitti kätensä toiminnan olevan lievästi heikentynyt ja 5 % merkittävästi heikentynyt. 41 % käyttäjistä käytti pyörätuolia, ja 97 % käyttäjistä katetroi itse.

LoFric Origo on helppo taittaa ja ottaa mukaan

se on taitettavissa kätevään taskukokoon, joten sitä on helppo pitää mukana ja käyttää huomaamattomasti. 79 % käyttäjistä antoi tämän ominaisuuden arvosanaksi 4 tai 5 asteikolla, jolla 5 oli paras.

LoFric Origo on helppo avata

katetri on helppo ottaa kätevästä repäisypakkauksesta. 88 % käyttäjistä antoi tämän ominaisuuden arvosanaksi 4 tai 5 asteikolla, jolla 5 oli paras.

LoFric Origon käsittely on helppoa ja hygieenistä kätevän kahvaosan ansiosta 

koska katetriletkuun ei tarvitse koskea, kontaminaatioriski on erittäin pieni, ja kahvaosa parantaa myös hallittavuutta katetroinnin aikana. 71 % käyttäjistä antoi tämän ominaisuuden arvosanaksi 4 tai 5 asteikolla, jolla 5 oli paras.

Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja LoFric Origo

LoFric® on Wellspect HealthCaren rekisteröity tavaramerkki.