Tämän sivun sisältö on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Oletko ammattilainen?

X

Löydä
LoFric Sense

Lue lisää
Lue lisää

LoFric Sense – käyttäjäystävällinen, turvallinen ja huomaamaton.

LoFric® Sense™ on hydrofiilinen virtsakatetri, joka on räätälöity naisille ja heidän tarpeisiinsa. Ergonominen kahva mahdollistaa paremman otteen, eikä välineisiin tarvitse koskettaa paljain käsin. Sitä on helppoa ja huomaamatonta kuljettaa ja käyttää missä tahansa.

Ainutlaatuiseen UrotonicTM-pintarakenteeseen perustuva LoFric Sense varmistaa turvallisen ja sujuvan katetroinnin ja minimoi komplikaatiot jopa pitkällä aikavälillä.

  • LoFricin on todettu pienentävän pitkäaikaisten komplikaatioiden riskiä.1
  • LoFricin on todettu pienentävän virtsatieinfektioiden (UTI) riskiä. 

Ulkopuoli

  • Huomaamaton pakkaus, joka ei paljasta sisältöä.
  • Mahtuu taskuun tai laukkuun.
  • Luotettava ripustus liimapinnalla.
  • pakkaus toimii myös roskapussina.

Sisäpuoli

  • Patentoitu Urotonic™-pintarakenne takaa, että katetri pysyy sileänä ja turvallisena sekä asettamisen että poistamisen aikana.
  • Sopiva koko rakon tyhjentämiseen kokonaan.
  • Ergonominen kahvaosa – mahdollistaa paremman hallinnan, eikä katetriin tarvitse koskettaa paljain käsin. Lisätarvikkeet Joissakin maissa LoFric Sense -katetrien käyttäjät voivat saada ilmaiseksi erilaisia apuvälineitä ja tarvikkeita, kuten katetrilaukun ja peilin. Lisätietoja saat Wellspectin paikallistoimistosta.

1. 7 years follow up of 30 LoFric patients, Waller et al. 1995.
2. Meta Analysis of 464 patients, Li et al. 2013.

Evie Toombes

Käyttökokemuksia

”Se ei estä minua elämästä täyttä elämää” "Pidän pakkauksesta! Se on huomaamaton ja tyylikäs ja kulkee helposti meikkipussissani tai taskussa. Mainio, kun olen poissa kotoa. Ja todella helppo käyttää! Sen ansiosta vessareissut hoituvat nopeasti, ja voin luottaa siihen, että rakkoni tyhjenee kokonaan. Kaiken kaikkiaan se sopii elämääni. Olen itsenäinen ihminen ja haluan elää täyttä elämää. Tämä ei estä minua."

- Evie, synnynnäinen selkäydinhalkio

Käyttöohjeet

Verkkosivuillamme on käyttöohjeet (IFU) tuotteille, joiden ulommassa pakkauksessa on tämä symboli.  Instructions for use
Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja LoFric Sense

LoFric® on Wellspect HealthCaren rekisteröity tavaramerkki.