Oppimateriaalit Käyttäjäkertomukset

Mistä haluat tietää lisää? Valitse sinua kiinnostava aihe ja etsi hyödyllistä materiaalia, jonka avulla opit lisää virtsarakon ja suoliston toimintahäiriöiden hoidosta.

Suodatin

52 Kohteita

 1. Navina Mini

  Navina Mini on helppo ja huomaamaton ratkaisu suolisto-ongelmista kärsiville ja jotka tarvitsevat vain vähäisen määrän vettä huuhtelun aikana. Navina Mini voi helpottaa ongelmiasi hellävaraisella huuhtelulla.

 2. LoFric Hydro-Kit

  LoFric Hydro-Kit – kaikki samassa pakkauksessa – turvallinen ja helppo käyttää missä tahansa LoFric® Hydro-Kit™ on täydellinen hydrofiilinen katetripakkaus toistokatetrointiin. Siinä on kiinteä keräyspussi, ja se on valmis käytettäväksi missä tahansa. Silmukoiden ansiosta avaaminen on helppoa ja kuviollinen kahvaosa takaa hyvän otteen eikä katetriin tarvitse koskettaa paljain käsin. Pitkän kaulaosan ansiosta pussin voi ripustaa polven päälle katetroinnin helpottamiseksi. Ainutlaatuiseen Urotonic™ Pintarakenteeseen perustuva LoFric Hydro-Kit varmistaa turvallisen ja sujuvan katetroinnin ja minimoi komplikaatiot myös pitkällä aikavälillä.

 3. LoFric Sense

  LoFric® Sense™ on hydrofiilinen virtsakatetri, joka on räätälöity naisille ja heidän tarpeisiinsa. Ergonominen kahva mahdollistaa paremman otteen, eikä katetriin tarvitse koskettaa paljain käsin. Sitä on helppoa ja huomaamatonta kuljettaa mukana ja käyttää missä tahansa.

 4. LoFric Elle

  Miksi valita toimintakyvyn ja muotoilun väliltä, kun voit saada molemmat? Katetrit ovat vuosikymmenten ajan olleet melko samanlaisia. Mutta eivät ole enää. Esittelemme ylpeinä innovaation, jonka avulla naiset voivat hallita elämäänsä paremmin. LoFric Elle on maailman ensimmäinen katetri, jossa on L-muotoinen kahva.

Näytä 12 lisää