Tämän sivun sisältö on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Oletko ammattilainen?

X

Tulevaisuus Wellspect HealthCaressa

Haluatko työskennellä yhtiössä, joka pitää ihmisiä tärkeimpänä resurssinaan?

Kuvittele itsesi osana Wellspect HealthCaren älykästä, luovaa ja uteliasta työyhteisöä kehittämässä, tuottamassa ja markkinoimassa terveydenhuollon tuotteita, jotka parantavat käyttäjiensä elämänlaatua.

Wellspect HealthCare kuuluu DENTSPLY International Inc. -konserniin, jolla on yhteensä yli 12 000 työntekijää eri puolilla maailmaa. Ruotsissa Mölndalissa sijaitsevasta pääkonttoristaan käsin Wellspect HealthCare on kehittänyt markkinoiden johtavia terveydenhuollon ratkaisuja jo vuodesta 1948 saakka. Wellspect HealthCarella on yli 1 000 työntekijää yli 16 maassa. Eri osastoillamme, kuten Sales and Marketing, Medical Affairs ja Research and Development, työskentelevä henkilöstömme pyrkii aktiivisesti edistämään Wellspect HealthCaren roolia terveydenhuoltoalalla. Tehokas maailmanlaajuinen myyntikoneistomme vie ratkaisumme markkinoille kaikkialla maailmassa. 

Uskomme avoimeen ilmapiiriin, jossa työntekijämme uskaltavat avoimesti kyseenalaistaa asioita ja keskustella näkemyksistään. Työntekijöitämme motivoi päivästä toiseen uteliaisuus, ryhmähenki, ystävyys ja tinkimätön sitoutuminen. Meistä on tärkeää huolehtia siitä, että työntekijämme voivat pitää työnsä ja yksityiselämänsä tasapainossa keskenään. Wellspect HealthCaren tärkeimmät periaatteet on kirjattu Ydinarvoiksemme. Arvomme koskevat kaikkia Wellspect HealthCaren työntekijöitä ja toimivat suunnannäyttäjinä heille. Jokainen työntekijä on vastuussa siitä, että hän toimii arvojemme mukaisesti ja ymmärtää niiden merkityksen käytännössä. Meillä on yhteinen visio, johon uskomme:

"Pyrimme tinkimättömästi parantamaan kaikkien tuotteitamme ja palveluitamme tarvitsevien jokapäiväistä elämänlaatua."

Työskentelemme ankarasti muuttaaksemme maailmaa positiiviseen suuntaan. Se, mikä on hyväksi terveydenhuollolle ja maailmalle, jossa elämme, on hyväksi myös Wellspect HealthCarelle.

Etsi Dentsply Sironan avoinna olevia tehtäviä

Career opportunity at Wellspect HealthCare

Avoimet työpaikat

Wellspect HealthCarella voit luoda itsellesi uran, jolla on merkitystä. Kaikki avoimet työpaikkamme julkaistaan työnhakusivuillamme. Huomaa, että joillain alueilla tai joissain maissa avoimet työpaikat voidaan julkaista myös muilla DENTSPLY International Inc:n sivustoilla.

Hakemukset ilmoitettuihin työpaikkoihin on lähetettävä verkossa työtehtävän kuvauksen alla olevan linkin kautta. Kun olet lähettänyt hakemuksesi, saat vahvistuksen sen vastaanottamisesta.

Avoimet paikat