Virtsarakon ja suoliston toimintahäiriöihin liittyvät sairaudet

Virtsarakon ja suolen toimintahäiriöt liittyvät usein toiseen sairauteen. Täällä olemme keränneet lisää tietoa sairauksista, jotka vaikuttavat yleisesti virtsarakon ja suoliston toimintaan.

Selkäydinvammat

Selkäytimen vamma tarkoittaa itse selkäytimen vaurioitumista, joskus yhdessä selkäytimen alimman osan hermojuurien vaurioitumisen kanssa.

Parkinsonin tauti

Miten Parkinsonin tauti vaikuttaa virtsarakkoon ja suolistoon? Tässä osiossa tutkimme yleisiä oireita, syitä ja hoitoja.

Selkärankahalkio

Miten Spina Bifida vaikuttaa virtsarakkoon ja suolistoon? Tässä tutkimme Spina Bifidan yleisiä oireita, syitä ja vaikutuksia.

Diabetes

Diabetes voi lisätä komplikaatioiden riskiä kehon eri osissa, kuten virtsarakossa ja suolistossa. Tässä tutkimme miksi.

Laajentunut eturauhanen (BPE)

Oletko mies, jolla on virtsaamisongelmia ja mietitkö syytä? Täältä voit lukea lisää hyvänlaatuisen eturauhasen laajenemisen (BPE) oireista.

Multippeliskleroosi

Multippeliskleroosissa (MS-tauti) immuunijärjestelmä hyökkää hermosäikeitä peittävää ja aivojen ja muun kehon välistä viestintää suojaavaa vaippaa (myeliiniä) vastaan.

LARS

LARS - on joukko oireita tai vaivoja, joita saattaa vaihtelevasti esiintyä peräsuolisyövän jälkeen. Peräsuolen toiminta ei koskaan peräsuolileikkauksen jälkeen ole täsmälleen samanlainen kuin ennen leikkausta, mutta useimpien leikkauksen läpikäyneiden tilanne voi kuitenkin olla kohtuullisen hyvä.