Eläminen suolisto-ongelmien kanssa

Kuinka hallita elämää suolisto-ongelmien kanssa

Suolisto-ongelmien kanssa eläminen on vaikeaa – se vaikuttaa omaan elämään ja hyvinvointiin – ja se on paljon yleisempää kuin luulisikaan. Monet ihmiset, joilla on suolisto-ongelmia, kamppailevat liian kauan erilaisten ruokavalioiden tai ulostelääkkeiden kanssa ilman tehokkaita tuloksia.

 

Suolihuuhtelu on usein onnistunut hoito, kun kärsit ummetuksesta ja/tai ulosteen karkailusta. Se palauttaa terveellisen suolistorutiinin ja auttaa palauttamaan hallinnan siitä, milloin ja missä mennä WC:hen. Tämän ansiosta pelko vahingoista katoaa vähitellen, ja voit alkaa elää elämääsi ajattelematta jatkuvasti suolistoasi ja WC-tarpeitasi.

Suolihuuhtelu voi tuntua oudolta tai pelottavalta alussa, ja suolistosi saattaa tarvita aikaa sopeutuakseen uusiin rutiineihin. Mutta se on sen arvoista pitkällä aikavälillä. Toivomme, että tämä opas auttaa sinua matkan varrella

Peräsuoleen sopivaksi muotoillut rektaalitamponit voivat antaa avun tukkimalla peräaukon kanavan. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä tiettyjen toimintojen aikana, kuten kävelyllä, uinnin aikana, sosiaaliseen toimintaan osallistuessa tai yksinkertaisesti koko yön nukkuminen ilman huolta. Rektaalitamponia voidaan käyttää enintään 24 tuntia.

Hoidon löytäminen

Navina suolen hoito