Aloitusopas

Suolihuuhtelun aloittaminen

On tärkeää harjoitella suolihuuhtelua terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ennen kuin aloitat kotona. Lisäksi on hyödyllistä luoda rutiini huuhteluun. Yleensä on suositeltavaa huuhdella aterian jälkeen aamulla tai illalla. Suolihuuhtelu ei ole ainoa ratkaisu, suositeltua ruokavaliota on silti ylläpidettävä ja juotava tarpeeksi vettä. 

Onnistu suolihuuhtelussa

Onnistuneen suolihuuhtelun tekijöitä ovat:

  • Motivaatio
  • Realistiset odotukset
  • Ajan varaaminen oppimista ja sopeutumista varten (aloitusvaihe)

Valmistaudu ja anna itsellesi aikaa tottua uusiin rutiineihin. Aseta realistinen aikataulu. Ihanteellisen huuhtelurutiinin löytäminen ja tyydyttävän tuloksen saavuttaminen voi kestää jopa 12 viikkoa. Kun aloitusvaihe on ohi ja olet löytänyt itsellesi toimivan rutiinin, huuhtelu joka toinen päivä saattaa riittää, mutta tämä on hyvin yksilöllistä.

Kehosi tarvitsee hoitoon sopeutumista. Ole kärsivällinen - hoito on sen arvoista!

Suolihuuhtelupäiväkirja

Suolihuuhtelupäiväkirjan tai Navina Smart -sovelluksen käyttäminen hoidon ja etenemisen seurantaan on hyvä tapa auttaa sinua sekä terveydenhuollon ammattilaista optimoimaan hoito ja löytämään toimiva rutiini.

Kun käytät Navina Smartia, huuhtelusi siirretään helposti Navina Smart -sovellukseen ja voit helposti arvioida jokaisen hoidon. Lue lisää Navina Smart -sovelluksesta täältä.

Käyttäjien tarinoita

Tässä osiossa käyttäjämme jakavat tarinansa siitä, miten he elävät ja selviytyvät suolisto-ongelmista.

Mikä suolihuuhtelu on?

Suolihuuhtelu on hoitovaihtoehto silloin, kun muilla hoitovaihtoehdoilla, kuten lääkityksellä, ruokavaliolla tai riittävällä nesteiden nauttimisella ei ole saavutettu toivottua tulosta.

Navina Suolen hoito