Navina Smart Navina Smart -sovellus

Navina Smart -sovellus - helpottaa suolihuuhtelua

Suolihuuhtelu on yksilöllinen terapia, ja edistymisesi tukemiseksi olemme kehittäneet Navina™ Smart -sovelluksen, jonka avulla voit seurata ja tallentaa hoitosi etenemisen ja asetukset sekä saada tietoa, joka auttaa sinua optimoimaan hoito-ohjelmaasi. Intuitiivisten painikkeiden ansiosta tietojen kirjaaminen vaatii vain muutaman painalluksen.

Jokaisen hoitokerran jälkeen sinua pyydetään arvioimaan huuhtelu ja vastaamaan muutamaan kysymykseen siitä, millainen huuhtelun laatu mielestäsi oli. Voit visualisoida tilanteesi kaavioihin tai taulukoihin, joissa näkyy aika, vesimäärä, ballongin koko ja veden virtausnopeus. Voit myös jakaa tulokseksi suoraan terveydenhuollon ammattilaisen kanssa, jotta tämä voi seurata tilannettasi. Sovellus on turvallinen ja sinä yksin päätät, kuinka tietojasi jaetaan. Synkronisoi, arvioi, jaa.

 

Lataa Navina Smart -sovellus iOS:lle/Androidille

 

New call-to-action New call-to-action

Huuhtelutietosi

Kaikki viimeisen huuhtelusi tiedot, kuten ballongin koko, vesimäärä, veden virtausnopeus ja kestoaika, voidaan siirtää Bluetooth-yhteyden kautta Navina Smart -sovellukseen.

Sinun arviosi

Jokaisen hoitokerran jälkeen sinua pyydetään arvioimaan huuhtelu ja vastaamaan muutamaan kysymykseen siitä, millainen huuhtelun laatu mielestäsi oli.

Tulosten seuraaminen

Voit visualisoida tilanteesi kaavioihin tai taulukoihin, joissa näkyy aika, vesimäärä, ballongin koko ja veden virtausnopeus. Voit myös jakaa tuloksesi suoraan terveydenhuollon ammattilaisen kanssa, jotta tämä voi seurata tilannettasi.