Wellspect kanssasi Palvelu terveydenhuollon ammattilaisille

Luotettava kumppanisi

Pysy askeleen edellä 

Kun valitset Wellspectin, saat paljon enemmän kuin vain korkealaatuisia tuotteita. Wellspect With You on laaja palveluvalikoimamme, joka tarjoaa sinulle koulutusta ja tukea. Riippumatta siitä, kaipaatko tukea ammatillisessa roolissasi tai käyttävätkö potilaasi tuotteitamme, sinä ja potilaasi saatte nopeaa apua puhelimitse, verkossa tai henkilökohtaisesti. Meillä on laaja valikoima palveluita koulutuksesta kotiinkuljetukseen ja asiakaspalveluun.  

Wellspect With You -palvelun kautta olemme täällä, kun tarvitset tukeamme. Tavoitteenamme on vastata kysymyksiisi ja tukea sinua kontinenssihoidon uusimmilla löydöillä, mutta tärkeintä on auttaa potilaitasi unohtamaan huolensa - ja yksinkertaisesti elämään elämäänsä. 

Koulutukset ja tapahtumat

Osaamisesi kehittäminen 

Jos haluat syventää tietojasi virtsarakon ja suolen hoidosta yleensä tai tuotteistamme erikseen, olemme aina valmiita jakamaan asiantuntemuksemme.   

Tarjoamme verkkokoulutusta ja laajan valikoiman opetusmateriaalia, myös digitaalisena, kuten opetusvideoita ja painettuja esitteitä, oppaita ja e-kirjoja.   

Jotkut ovat ammattikäyttöön ja jotkut toimivat erittäin hyvin potilaiden koulutusmateriaalina.  

Tutkimus

Jatka kehittymistä

Tämän päivän tiede on huomisen teknologiaa, joten pyrimme jatkuvasti edistämään kontinenssihoitoa. Tieteellinen sitoutumisemme on tärkeä osa organisaatiotamme.

Siksi Wellspect With You tarjoaa runsaasti tieteellistä dokumentaatiota, joten pysyt ajan tasalla kontinenssihoidon viimeisimmistä löydöistä. 

Lisäksi tarjoamme tapahtumia ja webinaareja maailmanlaajuisesti brändillämme ACCT (Advancing Continence Care Together). Näissä tilaisuuksissa lähestymme kokonaisvaltaisella tavalla virtsarakon ja suoliston toimintahäiriöteemoja.   

Ammattitaitoinen asiakastuki

Asiantuntemus käytössäsi

Autamme mielellämme, jos sinulla on kysyttävää toistokatetroinnista tai suolistohuuhtelusta.

Aluepäällikkömme tai asiakastukemme vastaa nopeasti kaikkiin virtsarakon ja suoliston hoitoon tai tuotteisiimme liittyviin kysymyksiin.  

He kaikki ovat kokeneita ammattilaisia, joilla on perusteellinen LoFric- ja Navina-tuotteiden asiantuntemus.

Tuki hoitomyöntyvyyteen

Jatka Menestystä

Hyvä alku on avain hoidon onnistumiseen, ja luonnollisesti haluat potilaasi menestyvän jatkossakin. Kun valitset Wellspect-tuotteen potilaallesi, jätät potilaasi turvallisiin käsiin. 

Wellspect With You tarjoaa mm. tukiohjelman, räätälöityjä tukimateriaaleja, ilmaisia tuotenäytteitä, tarvikkeita, toilettilaukkuja, matkapakkauksia ja sitoutunutta asiakastukea, joka varmistaa ketjun aina tutustumisesta hoitoon sitoutumiseen saakka.