Navina-suolihuuhtelujärjestelmä

Navina-suolihuuhtelujärjestelmä on innovatiivinen ja tehokas suolihuuhtelujärjestelmä, joka auttaa sinua hallitsemaan suoltasi ja rytmittämään sen toimintaa.

Mikä on Navina-suolihuuhtelu?

Suolihuuhtelu on menetelmä suoliston tyhjentämiseksi johtamalla kehon lämpöistä vettä suoleen. Navina-suolihuuhtelujärjestelmä on ainoa markkinoilla oleva tuote, johon on saatavilla sekä elektroninen että manuaalinen ohjausyksikkö.

Navina-suolihuuhtelujärjestelmällä on korkea käyttäjätyytyväisyys, ja sitä pidetään helppokäyttöisenä ja tehokkaana. Navina-suolihuuhtelujärjestelmään kuuluu sekä elektroninen (Navina Smart) että manuaalinen ohjausyksikkö (Navina Classic). Siihen kuuluu myös letkusetti, vesisäiliön sekä kahdenkokoisia ja -muotoisia rektaalikatetreja. Sinulle löytyy aina mieltymystesi mukainen vaihtoehto.

Navina-suolihuuhtelujärjestelmä on saatavilla vain lääkärin määräyksellä, joten voit tutustua siihen ottamalla yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen.

Navina Smart

key:global.content-type: Product

Navina Smart -ohjausyksikössä on elektroninen pumppu, joka täyttää ballongin ja johtaa veden suoleen. Painikkeet mahdollistavat toimenpiteen täydellisen hallinnan.

Navina Classic

key:global.content-type: Product

Navina Classic on oikea valinta, jos haluat suorittaa hoidon manuaalisella ohjausyksiköllä.