Hoidon löytäminen - suoliongelmien hallinta

Oikean hoidon löytäminen suolisto-ongelmiin

Oikeilla hoitovaihtoehdoilla suolisto-ongelmat voidaan hoitaa. Olipa sinulla ummetusta, ulosteen karkailua tai sekoitus molempia, suoliston hallinta antaa sinun elää elämää ilman huolta vahingoista tai muista komplikaatioista.

Hyvä uutinen on, että suolen toimintahäiriön hoitoon on paljon vaihtoehtoja. Nämä vaihtelevat konservatiivisista menetelmistä, kuten ruokavalion tai elämäntavan muutoksista, kirurgisiin menetelmiin. Sinulle sopiva hoitovaihtoehto ei riipu vain kokemistasi oireista, vaan myös liikkuvuudestasi, käsien toiminnastasi, itsenäisyydestäsi, elämäntyylistäsi ja tietysti henkilökohtaisista mieltymyksistäsi.

Nämä hoitovaihtoehdot näytetään usein pyramidina, ja terveydenhuollon ammattilainen aloittaa todennäköisesti pyramidin tyvestä ennen kuin jatkaa ylöspäin, kunnes toimiva ratkaisu löytyy sinulle.

 

 

Lue lisää siitä, miten Navina Bowel Care tarjoaa helppoja, luotettavia, innovatiivisia ja joustavia tuotteita pitkäaikaiseen suolistonhoitoon. 

Mikä suolihuuhtelu on?

Suolihuuhtelu on hoitovaihtoehto silloin, kun muilla hoitovaihtoehdoilla, kuten lääkityksellä, ruokavaliolla tai riittävällä nesteiden nauttimisella ei ole saavutettu toivottua tulosta.

Kuinka hallita ulosteinkontinenssia?

Jokainen, joka on joutunut kärsimään ulosteen karkailusta, tietää, että sekä fyysiset että psyykkiset seuraukset rajoittavat ihmisten elämää ja estävät heitä tekemästä mitä haluavat. Onneksi apua on saatavilla.