Hoidon löytäminen Kuinka hallita ulosteinkontinenssia?

Miten ehkäistä ulosteen karkailua?

Useimmille ihmisille se, että he eivät pysty luottamaan ja hallitsemaan kehoaan, on järkyttävää.

Itse asiassa jokainen, joka on joutunut kärsimään ulosteen karkailusta, tietää, että sekä fyysiset että psyykkiset seuraukset rajoittavat ihmisten elämää ja estävät heitä tekemästä mitä haluavat. Onneksi apua on saatavilla.

Ensimmäinen askel sisältää elämäntapamuutokset ja lääkityksen, mutta tämä ei välttämättä riitä auttamaan kaikkia ulosteen karkailussa. Joskus karkailun hallintaan tarvitaan inkontinenssituotteita – kuten suojia tai rektaalitamponeja. Rektaalitamponi voi tuntua epämukavalta ajatukselta, mutta sen käyttäminen peräsuolen tiivisteenä, joka pitää ulosteen paikallaan, tarjoaa tiettyjä lisäetuja, kuten vähentää hajuriskiä ja iho-ongelmia.

Lue lisää Navina Insertistä täältä.

Jos tarvitaan lisähoitoja, vaihtoehto on suolihuuhtelu. Se on vähäisesti invasiivinen menetelmä suoliston tyhjentämiseksi tehokkaasti johtamalla haaleaa vettä peräsuoleen katetrin tai kartion avulla.

Lue lisää Navina-huuhtelujärjestelmästä täältä.

Navina Insert ulosteinkontinenssitampooni

key:global.content-type: Product

On pehmeä ja joustava tulppa, joka on suunniteltu toimimaan täydellisenä tiivisteenä ja siten estämään ulosteen karkailua. Se on suunniteltu hygieeniseksi, ja tarjoaa ainutlaatuisen käyttömukavuuden vartalon muotoihin mukautuvan rakenteensa ansiosta.

Pyydä tietoa