LoFric-tuotteet virtsarakon katetrointiin

LoFric -katetrit ovat käyttäjäystävällisiä hydrofiilisiä kertakatetreja, jotka ovat tasapainossa kehon kanssa pitkäaikaisen turvallisuuden ja mukavuuden takaamiseksi.

LoFricin pinnalla on täydellinen tasapaino

Käyttäjäystävälliset hydrofiiliset kertakatetrit, joilla on tasapainoinen pinta, voivat tuoda enemmän tasapainoa elämään.

LoFric on kontinenssihoidon edelläkävijä ja kokonaisratkaisu virtsarakon hallintaan. Ainutlaatuinen Urotonic Pintarakenne on täydellisessä tasapainossa kehon kanssa ja mahdollistaa  toistokatetroinnin kestävällä, turvallisella ja käyttäjäystävällisellä tavalla.

LoFric -tuotteet virtsarakon katetrointiin

LoFric Elle

key:global.content-type: Product

Kulma muuttaa kaiken. Tämä on uusi tapa, jolla naiset voivat itsekatetroida. LoFric Elle on innovatiivinen ratkaisu, helppo oppia ja opettaa.

Pyydä näyte

LoFric Origo

key:global.content-type: Product

Käyttäjäystävällinen ja turvallinen, kätevässä pakkauksessa. Erityisesti miehille suunniteltu, LoFric Origo on taitettavissa taskukokoon ja on helppo kuljettaa mukana ja käyttää missä tahansa.

Pyydä näyte

LoFric Hydro-Kit

key:global.content-type: Product

Täydellinen ratkaisu. LoFric Hydro-Kit katetripakkauksessa on kiinteä keräyspussi ja se on helppokäyttöinen liikkeellä oleville miehille, naisille ja lapsille.

Pyydä näyte

LoFric Sense

key:global.content-type: Product

Räätälöity naisten tarpeisiin. LoFric Sense on pieni ja huomaamaton, mutta kuitenkin tarpeeksi pitkä virtsarakon täydelliseen tyhjentämiseen.

Pyydä näyte
 • Onko kertakäyttömuovin tuottajan mahdollista olla kestävä?

  Wellspectin ydintehtävänä on aina ollut auttaa ja edistää virtsarakon hallintatuotteita tarvitsevien käyttäjiemme terveyttä.

  Emme koskaan vaaranna käyttäjämme terveyttä pitkällä aikavälillä, mutta olemme myös tietoisia kertakäyttökatetrin ympäristövaikutuksista.

  Siksi pyrimme jokaisella päätöksellämme minimoimaan vaikutuksemme planeettaan.

  Tämä tarkoittaa jatkuvien parannusten toteuttamista tuotteissamme ja palveluissamme samalla kun varmistamme, että LoFric-katetreillamme on edelleen paras mahdollinen kliininen suorituskyky.

Viitteet 2 Yhteensä

 1. Waller et al 1997; Dunger et al. 1988 and Scientific review: Osmolality and catheterization (72 709)
 2. Bakke 1997 and Waller 1995