Tämän sivun sisältö on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Oletko ammattilainen?

X

Palvelu käyttäjille

ENEMMÄN AIKAA ELÄMÄLLE 

Kun valitset Wellspectin, saat paljon enemmän kuin vain korkealaatuisia tuotteita. Wellspect With You on laaja palveluvalikoimamme, joka antaa sinulle vastauksia ja tukea joka vaiheessa. Riippumatta siitä, käytätkö itse tuotteitamme vai kaipaatko tukea perheenjäsenellesi, voit saada apua nopeasti verkossa, puhelimitse tai henkilökohtaisesti. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita aina tuotteiden kotiinkuljetuspalvelusta ja asiakaspalvelusta koulutukseen ja perehdytykseen saakka.

Wellspect With You -palvelun kautta olemme käytettävissä,  kun tarvitset meitä. Perimmäinen tavoitteemme on auttaa sinua unohtamaan huolesi ja vain elämään elämääsi.       

KÄYTÄNNÖN APU & KANNUSTAVA TUKI

Asiakaspalvelumme tarjoaa henkilökohtaista tukea ja on sitoutunut auttamaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Mikään kysymys ei ole liian pieni - tai liian suuri. Autamme sinua hoitoon liittyvissä kysymyksissä ja tarjoamme sinulle räätälöityjä tukimateriaaleja, joita saatat tarvita onnistuaksesi uudessa hoidossa. Matkan varrella jaamme hyödyllisiä vinkkejä  helpottaaksemme jokapäiväistä elämääsi. Autamme myös kaikissa käytännön asioissa. 

Se voi olla mitä tahansa tuotteitamme koskevasta teknisestä avusta (esim. ilmaiset näytteet, miten niitä käytetään, mahdolliset huomautukset) aina olosuhteisiin liittyviin asioihin, kuten potilaiden oikeuksiin tai matkustamiseen liittyvään neuvontaan. 

Olemme aina tavoitettavissa puhelimitse, sähköpostitse, sosiaalisessa mediassa tai verkkosivuillamme. Verkossa voit aina tilata maksuttomia tuotenäytteitä, lukea hoito- ja tuotetietoja sekä tarinoita käyttäjiltä ympäri maailmaa.

WWY Web Customer Service Nordic

HENKILÖKOHTAINEN TUKI

Tuki kaikissa vaiheissa 

Lopulta virtsarakon ja/tai suolen hoito on luonnollinen osa jokapäiväistä elämääsi eikä sinun toivottavasti tarvitse miettiä sitä erityisesti. Tämän vaiheen saavuttaminen voi kuitenkin vaatia sekä aikaa että vaivaa, ja siitä syystä me teemme kaikkemme auttaaksemme sinua saamaan parhaan mahdollisen hyödyn hoidostasi.

Hyvä alku on avain hoidon onnistumiseen. Wellspect With You tarjoaa tukiohjelman ja räätälöidyn tukimateriaalin, joka antaa sinulle yksityiskohtaisia tietoja hoidon suorittamisesta, tuotteidemme käytöstä ja muita käytännön vinkkejä. Tukiohjelma tarjoaa henkilökohtaisen Wellspectin yhteyshenkilön, joka tarjoaa jatkuvaa tukea ja apua hoidon alussa saadaksesi apua tuotteidemme käyttämiseen liittyvissä asioissa. 

Henkilökohtainen tuki jatkuu, kunnes sinusta tuntuu mukavalta ja turvalliselta suorittaa hoito yksin. 

WWY User Web Image_Customer Service
WWY User Banner_Direct Home Delivery

KOTIINKULJETUSPALVELU

Me huolehdimme sinusta

Sinun ei tarvitse olla huolissasi välineiden loppumisesta kotona. Wellspect With You -palvelun kautta voimme tarjota laajan valikoiman kotiinkuljetusvaihtoehtoja. 

Voit tilata tuotteita tai  pikatoimituksia tai muuttaa väliaikaisesti toimitusosoitettasi. 

Jos sinulla on kysyttävää tulevista toimituksista, palautuksista tai toimitusajoista, olemme vain yhden napsautuksen tai puhelun päässä."

Kotiinkuljetuspalvelusta

WWY Web Image_free product sample

TUOTENÄYTTEITÄ VELOITUKSETTA 

Meillä on sinulle ratkaisu

Mielekkäiden toimintojen, huomaamattoman pakkauksen ja miellyttävän katetripinnan ansiosta LoFric-katetrit tulevat helposti luonnolliseksi osaksi jokapäiväistä elämää ja mahdollistavat virtsateiden ongelmista kärsivien ihmisten elää tasapainoisempaa elämää. Elämän muuttuessa myös LoFric-perheemme muuttuu.

Tarpeesi ja henkilökohtaiset mieltymyksesi voivat muuttua ajan myötä, ja koska me kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita, voit aina saada ilmaisia tuotenäytteitä kokeiltavaksesi, jotta voit löytää juuri omaan elämääsi parhaiten sopivan katetrin.

Tavoitteenamme on auttaa sinua, jotta sinun ei tarvitse ajatella virtsarakon ja/tai suoliston toimintahäiriöitä.

Tilaa tuotenäytteitä veloituksetta

VERTAISTUKI

Kokemus tuo turvallisuutta 

Virtsarakon ja suolen toimintahäiriöillä on usein suuri vaikutus jokapäiväiseen elämään. Toimivan rutiinin löytäminen tuo elämääsi hallinnan tunteen ja tarjoaa tarvitsemasi luottamuksen, jotta voit tehdä haluamiasi asioita.

Joskus parhaat neuvot tulevat joltakulta, joka on kokenut samanlaisia haasteita kuin sinä tai terveydenhuollon ammattilaiselta, jolla on pitkäaikainen asiantuntemus ja kokemus alalta. 

Siksi järjestämme tuotteidemme käyttäjille koulutusta ja kokemusten vaihtamiseen tähtääviä tapaamisia. Mikään ei voita vertaistukea henkilöltä, joka on jo itse käynyt läpi sinua nyt koskettavia asioita.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan tulevaan käyttäjäkokoukseen tai muuhun käyttäjille suunnattuun aktiviteettiin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai seuraa meitä Facebookissa pysyäksesi ajan tasalla uusimmista uutisista ja tapahtumista.

WWY User Web Image_Peer Support

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella tuotteistamme tai palvelustamme, ota meihin yhteyttä. Autamme mielellämme!

Ota meihin yhteyttä