Tämän sivun sisältö on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Oletko ammattilainen?

X

Palvelu Terveydenhuollon Ammattilaisille

VOIT LUOTTAA MEIHIN 

Pysy Askeleen Edellä 

Kun valitset Wellspectin, saat paljon enemmän kuin vain korkealaatuisia tuotteita.  Wellspect With You on laaja palveluvalikoimamme, joka tarjoaa sinulle koulutusta ja tukea. Riippumatta siitä, kaipaatko tukea ammatillisessa roolissasi tai käyttävätkö potilaasi tuotteitamme, sinä ja potilaasi saatte nopeaa apua puhelimessa, verkossa tai henkilökohtaisesti. Tarjoamme  laajan valikoiman palveluita aina koulutuksesta kotiinkuljetukseen ja  asiakaspalveluun.  

Wellspect With You -palvelun kautta olemme täällä, kun tarvitset  tukeamme. Tavoitteemme on vastata kysymyksiisi ja tukea sinua kontinenssihoidon uusimmilla löydöillä mutta tärkeintä on auttaa potilaitasi unohtamaan huolensa  – ja yksinkertaisesti elämään elämäänsä.

KOULUTUKSET JA TAPAHTUMAT 

Osaamisesi Kehittäminen

Jos haluat syventää tietojasi  virtsarakon ja suolen hoidosta yleensä tai tuotteistamme erikseen, olemme aina valmiita jakamaan asiantuntemuksemme.

Tarjoamme Wellspect Education -verkkokoulutusta, joka on oppimisväline kaikille, jotka haluavat laajentaa tietämystään virtsarakon ja suoliston hoidon alalla. Tarjoamme laajan valikoiman koulutusmateriaalia, myös digitaalisena, kuten opetusvideoita ja painettuja esitteitä, oppaita ja e-kirjoja.

Jotkut ovat ammattikäyttöön ja jotkut toimivat erittäin hyvin potilaiden koulutusmateriaalina.

Tutustu Wellspect Koulutukseen
WWY HCP Web Image: Training Events and Courses

TUTKIMUS

Jatka Kehittymistä

Tämän päivän tiede on huomisen teknologiaa, joten pyrimme jatkuvasti edistämään kontinenssihoitoa. Tieteellinen sitoutumisemme on tärkeä osa organisaatiotamme. Siksi Wellspect With You tarjoaa runsaasti tieteellisiä  dokumentaatioita, jotta voit pysyä ajan tasalla virtsarakon ja suoliston hoidon viimeisimmistä löydöistä.

Lisäksi tarjoamme myös ACCT-brändillämme (Advancing Continence Care Together) tapahtumia ja webinaareja esim. kutsuttujen luennoitsijoiden, potilastarinoiden, uusimpien löytöjen jne. merkeissä. Näissä tilaisuuksissa lähestymme  kokonaisvaltaisella tavalla virtsarakon ja suoliston toimintahäiriöteemoja. 

WWY HCP Web Image: Science

AMMATTITAITOINEN ASIAKASTUKI

Asiantuntemus Käytössäsi

Autamme mielellämme, jos sinulla on kysyttävää toistokatetroinnista tai suolihuuhtelusta. Aluepäällikkömme tai asiakastukemme vastaa nopeasti kaikkiin virtsarakon ja suoliston hoitoon tai tuotteisiimme liittyviin kysymyksiin.

He kaikki ovat kokeneita ammattilaisia, joilla on perusteellinen Wellspectin LoFric- ja Navina-tuotteiden asiantuntemus. Olemme aina tavoitettavissa puhelimitse, sähköpostitse, sosiaalisessa mediassa tai verkkosivuillamme.

Verkosta voit milloin tahansa  tilata näytteitä veloituksetta. 

WWY HCP Web Image_Professional Customer Service

TUKI HOITOMYÖNTYVYYTEEN

Jatka Menestystä

Hyvä alku on avain hoidon onnistumiseen, ja luonnollisesti  haluat potilaasi menestyvän jatkossakin. Kun valitset Wellspect-tuotteen potilaallesi, jätät potilaasi turvallisiin käsiin.  

Wellspect With You tarjoaa mm. tukiohjelman, räätälöityjä tukimateriaaleja, ilmaisia tuotenäytteitä, tarvikkeita, wc-laukkuja, matkapakkauksia ja sitoutunutta asiakastukea, joka varmistaa ketjun aina  tutustumisesta hoitoon sitoutumiseen saakka.  

WWY User Services Banner

ANNA POTILAILLESI ENEMMÄN AIKAA ELÄMÄÄN

Näiden palvelujen lisäksi Wellspect With You tarjoaa useita palveluita, joiden tarkoituksena on antaa potilaillesi enemmän aikaa elämään.

Räätälöidystä tukimateriaalista sitoutuneeseen asiakastukeen. Tutustu, millä tavoin voimme tehdä todellisen muutoksen potilaidesi kannalta. 

Ota meihin yhteyttä