Tämän sivun sisältö on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Oletko ammattilainen?

X

Navina
Insert

Navina Insert: ulosteinkontinenssituote, joka estää ulosteen karkailua

On hirvittävää joutua tilanteeseen, jossa ei voi enää luottaa omaan kehoonsa. Jokainen tahattomasta ulosteen karkailusta kärsivä tietää, että sillä on sekä fyysisiä että psyykkisiä vaikutuksia, jotka rajoittavat elämää ja estävät tekemästä monia asioita. Onneksi apua on kuitenkin saatavilla.

Arkipäivääsi helpottaa Wellspectin Navina Insert: ulosteinkontinenssitulppa, joka on suunniteltu suojaamaan tahattomalta ulosteen karkailulta.

Square web Navina Insert

Kuka voi käyttää Navina Insertiä ulosteinkontinenssin hoitoon?

Jos suolen toiminnan hallinta on sinulle niin vaikeaa, että se vaikuttaa arkeesi ja rajoittaa sosiaalista elämääsi vahinkojen pelon vuoksi, on aika puhua asiasta terveydenhuollon ammattilaisen kanssa. Koko aikuisväestöstä 10 prosenttia kärsii ulosteen karkailusta. Se on yleinen ongelma, ja avun hakemista tai saamista ei tulisi hävetä. Uusi tapa tuntea olonsa turvalliseksi.

Navina Insert on pehmeä ja joustava tulppa, joka on suunniteltu estämään ulosteen karkailua toimimalla täydellisenä tiivisteenä. Tulppa on valmistettu pehmeästä silikonista ja sisältää nestettä, jonka ansiosta tulppa muotoutuu, liikkuu ja mukautuu kehon mukaan.

Navina Insert

Tarkoitettu suojaamaan tahattomalta ulosteen karkailulta. Muotoiltu mukavuutta ajatellen. Suunniteltu hygieeniseksi.

Lisätietoja Navina Fecal Incontinence Insert -tuotteesta

Olemme täällä sinua varten

Wellspectin eri markkina-alueilla työskentelee useita asiantuntijoita, jotka ovat valmiina auttamaan sinua ja vastaamaan tuotteitamme koskeviin kysymyksiin. Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa tästä.

Ota yhteyttä

Käyttöohjeet

Verkkosivuillamme on käyttöohjeet (IFU) tuotteille, joiden ulommassa pakkauksessa on tämä symboli.  Instructions for use