Tämän sivun sisältö on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Oletko ammattilainen?

X

Navina lapsille

Navina Systems on nykyaikainen suolihuuhtelujärjestelmä, jonka ominaisuudet ja lisävarusteet tekevät siitä lapsille sopivan. Järjestelmä on kehitetty yhteistyössä käyttäjien ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. 

Kertakäyttöinen hydrofiilinen katetri ja kartio

Navina Systems -järjestelmä toimii sekä katetrin että kartion kanssa.

  • Lapsille sopiva hydrofiilinen katetri
  • Joustava ja kestävä ballonki, joka tiivistää peräsuolen koko huuhtelun ajan
  • Hydrofiilinen kartio, joka on suunniteltu sopimaan tiiviisti peräaukkoa vasten
  • Pehmeä ja taipuisa materiaali

Lasten suolihuuhtelussa todellinen mullistava tekijä on kuitenkin elektroninen Smart-ohjain, joka varmistaa, että hoito on johdonmukaista joka kerta.  

Navina Small Catheter and Cone Splash
Navina Small Product page image

Navina Smart

Navina™ Smart on elektroninen suolihuuhtelujärjestelmä, jossa on intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen ohjausyksikkö. Ohjausyksikössä on kiinteät turvamarginaalit ballongin enimmäiskoolle, veden enimmäismäärälle ja veden enimmäisvirtausnopeudelle. Kun yksilölliset asetuksesi on tallennettu, voit aloittaa suolihuuhtelun pelkällä painikkeen painalluksella. Navina Smart -ohjausyksikkö varmistaa, että käytössäsi on aina oikea ballongin koko, veden virtausnopeus ja määrä – teki toimenpiteen sitten kuka tahansa.

Navina Smart -sovellus 

Optimaalisten hoitoparametrien löytäminen voi olla vaikeaa ja viedä aikaa. Navina™ Smart -sovellus on suunniteltu nopeuttamaan hoidon mukauttamista omiin tarpeisiin. Sovellus tallentaa hoitotiedot, ja lapsesi voi arvioida huuhtelut. Sinä ja lapsesi voitte seurata edistymistä aktiivisesti ajan myötä. Sovelluksen avulla on helppo nähdä, millä parametreilla on saavutettu parhaat arviot. Lataa ilmaiseksi sovelluskaupasta tai Google Playstä.

Navina Classic

Navina™ Classic -järjestelmän pump­paustoimintoa on helppo käyttää, siinä on suuret intuitiiviset säätimet sekä värikoodatut veden ja ilman täyttöpumput, jotka selkeyttävät käyttöä. Navina Classic on täydellinen valinta manuaaliseen huuhteluun. 

Käyttöohjeet

Verkkosivuillamme on käyttöohjeet (IFU) tuotteille, joiden ulommassa pakkauksessa on tämä symboli.  Instructions for use