Tämän sivun sisältö on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Oletko ammattilainen?

X

Lofricin Pinta on Täydellisen Tasapainossa

LoFric on valinta, johon voit aina luottaa. 

Käyttäjäystävällisten hydrofiilisten katetrien tasapainotettu pinta tuo tasapainoa myös elämään.

LoFric on kontinenssihoidon edelläkävijä, joka tarjoaa täydellisen ratkaisun lyhyt- ja pitkäaikaiseen virtsarakon hallintaan. Ainutlaatuinen Urotonic™ Pintarakenne on täydellisessä tasapainossa kehon kanssa ja mahdollistaa toistokatetroinnin kestävällä, turvallisella ja käyttäjäystävällisellä tavalla.

Kätevien ominaisuuksien ja huomaamattoman pakkauksen ansiosta LoFricista tulee helposti luonnollinen osa jokapäiväistä elämää, ja se antaa kaikille virtsaamisongelmista kärsiville mahdollisuuden elää tasapainoisempaa elämää.

LoFric Top Catheter Banner

LoFricissä on tasapainotettu pinta – sillä on suuri vaikutus

Pinnalla on suuri merkitys mikrotrauman riskin minimoimiseksi päivittäisessä katetroinnissa. 

Urotonic ™ Pintarakenne 

Käyttäjiemme terveys ja hyvinvointi ovat aina ensisijaisia tavoitteitamme. Siksi kaikissa LoFric-katetreissa on ainutlaatuinen Urotonic™ Pintarakenne. Sen suolan ja liuenneiden aineiden pitoisuus on samanlainen kuin virtsalla. Tämän ansiosta katetrin pintakerros on tasapainossa kehon kanssa (ts. isotoninen virtsan kanssa).

Tämän vuoksi katetrin liukastettu pinta myös pysyy liukkaana ja sileänä sekä sisäänviemisen että poistamisen aikana minimoiden virtsaputken vauriot, verenvuodon ja virtsaputken kuroumien riskit.

LoFric Top Safe For Longterm

Emme milloinkaan vaaranna käyttäjien turvallisuutta 

Kaikki LoFric-tuotteet on kehitetty tiiviissä yhteistyössä toistokatetrien käyttäjien ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Tavoitteena on aina tunnistaa uusien käyttäjien tarpeet ja selvittää, missä on parantamisen varaa.

LoFric tekee itsekatetroinnista turvallista

Kaikki hydrofiiliset katetrit eivät ole samanlaisia, laadussa ja toimivuudessa voi olla merkittäviä eroja. Mutta kaikissa LoFric-katetreissa on ainutlaatuinen Urotonic™ Pintarakenne, ja ne ovat steriilejä ja kertakäyttöisiä. Ne ovat hygieeninen valinta, joka minimoi virtsatieinfektioriskin.

Pitkän aikavälin turvallisuus

Wellspect on tutkimuslähtöinen yritys, ja tieteellinen näyttö on keskeisessä osassa tuotteidemme kehittämisessä. Kaikkien Wellspectin kehittämien tuotteiden toimivuus ja turvallisuus arvioidaan huolellisesti. Koska itsekatetrointi on usein elinikäinen hoitomuoto, katetrien on sovelluttava pitkäaikaiseen käyttöön.

LoFric-katetreja on testattu ja dokumentoitu lähes 40 vuoden ajan, mikä on kauemmin kuin mitään muuta saatavilla olevaa hydrofiilistä katetria.

Nontouch w. Elle

Kosketukseton tekniikka on hygieeninen

LoFric-katetreissa on kahva tai asetin, jonka avulla käyttäjä pystyy käsittelemään katetria katetriletkuun koskettamatta.  
Se mahdollistaa käyttäjälle paremman hallinnan ja helpottaa katetrin viemistä virtsaputkeen.  Koska käyttäjän ei tarvitse koskettaa katetriletkua, menetelmä on hygieenisempi ja ehkäisee bakteerien pääsyä katetriletkuun.

Muoto ja toiminta täydellisessä tasapainossa helpottamaan jokapäiväistä elämää 

Kun itsekatetrointi tehdään 4–5 kertaa päivässä, on tärkeää, että kokemus on mahdollisimman vaivaton. On tärkeää, että katetrin käsitteleminen ja hävittäminen on helppoa, ja siksi hydrofiilisissa LoFric-katetreissa onkin monia käteviä toimintoja. Jokaisen LoFric-pakkauksen suunnittelussa on mietitty myös huomaamattomuutta.

Jos LoFric-pakkaus lipsahtaa käyttäjän käsilaukusta tai taskusta ulos, siitä ei heti huomaa, että kyseessä on katetri.

Helppo oppia ja käyttää 

LoFric tarjoaa laajan valikoiman tukimateriaaleja sekä itsekatetroinnin opettamiseen että oppimiseen – kaikille osapuolille. Kun käyttäjä voi elää tasapainoisempaa elämää helpon ja turvallisen toistokatetroinnin ansiosta, hoitoon sitoutumiseen on paremmat mahdollisuudet.

Ylläpidetään korkeaa laatua yhdessä 

Wellspect on yksi maailman johtavista toistokatetrien valmistajista, ja LoFric on tunnetuin tuotemerkki. Yritys toimii yli 30 maassa, ja sen pääkonttori sijaitsee Mölndalissa, Ruotsissa.

Turvalliset tuotantolinjat ja luotettavat toimitukset ovat tärkeä osa brändilupaustamme, ja tuotteidemme laatu on havaittavissa aina LoFric-pakkausta avattaessa. Sama luotettava ja sujuva kokemus joka kerta.

Wellspect on vuosien varrella ansainnut maineen asiakaskeskeisenä yrityksenä. Uskomme vahvasti sen johtuvan siitä, että kuuntelemme jatkuvasti tuotteitamme käyttäviä ihmisiä ja tuotteitamme määrääviä terveydenhuollon ammattilaisia.

LoFric Top Here for you Banner

Olemme täällä sinua varten

Wellspectillä on useita asiantuntijoita, jotka ovat valmiita auttamaan sinua tuotteitamme koskevissa kysymyksissä kaikilla markkina-alueilla. Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa täällä.

Ota yhteyttä

Jos olet terveydenhuollon ammattilainen, voit tilata LoFric näytteitä täältä!

Tilaukseen

Jos olet katetroija, voit tilata LoFric näytteitä täältä!

Tilaukseen

Tarjolla on sopiva LoFric-tuote erilaisille käyttäjille erilaisiin tilanteisiin.
Katso laaja LoFric-valikoima täältä

LoFric Primo  LoFric  LoFric Dila-Cath  LoFric Insti-Cath 

LoFric® on Wellspect HealthCaren rekisteröity tavaramerkki.