Tämän sivun sisältö on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Oletko ammattilainen?

X
LoFric Classic Banner

LoFric – valinta, johon voit aina luottaa

Käyttäjäystävälliset hydrofiiliset katetrit, jotka on räätälöity kehoasi ajatellen pitkäaikaisen mukavuuden ja turvallisuuden takaamiseksi.

LoFric on täydellinen ratkaisu virtsarakon lyhyt- ja pitkäaikaiseen hallintaan. LoFric-tuoteperhe koostuu laajasta valikoimasta erilaisia hydrofiilisiä toistokatetreja, jotka on kehitetty ja suunniteltu soveltumaan jokapäiväiseen elämään. Niissä kaikissa on älykkäitä ominaisuuksia, jotka tekevät toistokatetroinnista mahdollisimman helppoa, miellyttävää ja turvallista kaikissa tilanteissa. Ainutlaatuiseen Urotonic™ Pintarakenteeseen perustuva LoFric mahdollistaa toistokatetroinnin turvallisella ja käyttäjäystävällisellä tavalla.

LoFric® -katetreja on ollut markkinoilla yli 30 vuoden ajan. Vuosien varrella olemme myös kehittäneet uusia, entistä huomaamattomampia ja jopa helppokäyttöisempiä katetreja.

LoFricin taustalla on omistautunut tiimi, joka uskoo tekemiseemme. Asiakkaat ja terveydenhuollon ammattilaiset tuntevat meidät asiantuntemuksestamme ja sitoutumisestamme urologisten tuotteiden, palvelujen ja tuen tarjoajana. Työskentelemme sellaisen maailman puolesta, jossa virtsatieongelmien ei tulisi vaikuttaa ihmisten mahdollisuuksiin elää täyttä ja vapaata elämää.

LoFric vähentää epämukavuuden riskiä

Ainutlaatuinen Urotonic™ Pintarakenne (UPR) säätelee katetrin pinnan osmolaliteettia vastaamaan virtsan osmolaliteettia. Tämä mahdollistaa miellyttävän katetroinnin säilyttäen katetrin liukkaana sekä sisäänviennin että ulosvetämisen aikana ja minimoiden virtsaputken vaurioiden, verenvuotojen ja kuroumien riskin.

...ja tämä on tieteellisesti tutkittu

LoFric-katetrit ovat ainoita katetreja, joiden turvallisuus pitkäaikaisessa käytössä on todistettu useassa tutkimuksessa.

Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja LoFric Classic

Vinkkejä ja niksejä, muita filmejä ja ohjeita

Käyttöohjeet

Verkkosivuillamme on käyttöohjeet (IFU) tuotteille, joiden ulommassa pakkauksessa on tämä symboli.  Instructions for use

LoFric® on Wellspect HealthCaren rekisteröity tavaramerkki.