Tämän sivun sisältö on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Oletko ammattilainen?

X

Löydä
LoFric

LoFric – vaihtoehto, johon voit aina luottaa.

Käyttäjäystävälliset hydrofiiliset katetrit, jotka on räätälöity kehosi mukaan pitkäaikaisen mukavuuden ja turvallisuuden takaamiseksi.

LoFric on täydellinen ratkaisu virtsarakon lyhyt- ja pitkäaikaiseen hallintaan. LoFric-tuoteperhe koostuu laajasta valikoimasta erilaisia hydrofiilisiä toistokatetreja, jotka on kehitetty ja suunniteltu sopimaan jokapäiväiseen elämään. Niissä kaikissa on älykkäitä ominaisuuksia, jotka tekevät toistokatetroinnista mahdollisimman helppoa, mukavaa ja turvallista kaikissa tilanteissa. Ainutlaatuiseen Urotonic™ Pintarakenteeseen perustuva LoFric mahdollistaa toistokatetroinnin turvallisella ja käyttäjä-ystävällisellä tavalla.

LoFric® -katetreja on ollut markkinoilla yli 30 vuotta. Vuosien varrella olemme myös kehittäneet uusia katetreja, jotka ovat huomaamattomampia ja jopa helpompia käyttää.

LoFricin taustalla on omistautunut tiimi, joka uskoo tekemiseemme. Asiakkaamme ja terveydenhuollon ammattilaiset tietävät, että he voivat luottaa asiantuntemukseemme ja sitoutumiseemme urologisiin tuotteisiin, palveluihin ja tuen tarjoamiseen. Työskentelemme sellaisen maailman puolesta, jossa virtsatieongelmien ei tulisi vaikuttaa ihmisten mahdollisuuksiin elää
täyttä ja vapaata elämää.

LoFric pienentää epämukavuuden riskiä

Ainutlaatuinen Urotonic™ Pintarakenne (UPR) säätelee katetrin pinnan osmolaliteettia vastaamaan virtsan osmolaliteettia. Tämä mahdollistaa miellyttävän katetroinnin pitämällä katetrin sileänä sitä asetettaessa ja poistettaessa ja minimoimalla virtsaputken vaurioiden, verenvuotojen ja kuroumien riskin.

Tieteellisesti tutkittu

LoFric-katetrit ovat ainoita katetreja, joiden turvallisuus pitkäaikaisessa käytössä on todistettu useassa tutkimuksessa.

LoFric® on Wellspect HealthCaren rekisteröity tavaramerkki.