Tämän sivun sisältö on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Oletko ammattilainen?

X

Miksi valita toimintakyvyn ja muotoilun väliltä, kun voit saada molemmat?

Katetrit ovat vuosikymmenten ajan olleet melko samanlaisia. Mutta eivät ole enää. Esittelemme ylpeinä innovaation, jonka avulla naiset voivat hallita elämäänsä paremmin. Uusi LoFric Elle on maailman ensimmäinen katetri, jossa on L-muotoinen kahva.

Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja LoFric Elle
LoFric Elle angle changes everything

Kulma muuttaa kaiken

Kun katetri otetaan ulos ohuesta, kovasta muovisäiliöstään, säiliö voidaan liittää katetriin 90 asteen kulmassa, jolloin se muodostaa kahvan. Tämä L-muoto mahdollistaa katetrin monipuolisen käytön ja antaa täysin uudenlaisen ulottovuuden hallinnan käsitteelle.

"Kahva tarjoaa yksityisyyttä ja mukavuutta. Se auttaa palauttamaan naisen itseluottamusta. Sillä todella on merkitystä."

Jessica Burton
Kliininen johtaja / Kontinenssiosasto, Iso-Britannia 

Tunne Ellen voima
Tasapainossa kehon ja luonnon kanssa

 

Kestävyy

Etäisyys tuo mukavuutta

Ergonimisen kahvan ansiosta yhä useammat naiset voivat hallita omaa katetrointiaan sen sijaan, että pyytävät apua hoitajalta tai kumppanilta. Katetrointitilanteen hallitseminen on vapauttavaa ja se palauttaa arvokkuuden tunteen. Jos apua kuitenkin tarvitaan, kahva takaa riittävän etäisyyden käyttäjän ja avustajan käden välillä katetroinnin aikana.

Käyttöohjeet

Verkkosivuillamme on käyttöohjeet (IFU) tuotteille, joiden ulommassa pakkauksessa on tämä symboli.  Instructions for use
Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja LoFric Elle

LoFric® on Wellspect HealthCaren rekisteröity tavaramerkki.