Tämän sivun sisältö on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Oletko ammattilainen?

X

LoFric Origo
Markkinatutkimus

Mitä mieltä käyttäjät olivat LoFric Origosta?

Seuraavat tulokset ovat markkinatutkimuksesta, jolla kerättiin tietoa käyttäjien ja terveydenhuollon ammattilaisten suhtautumisesta tuotteeseen ja sen ominaisuuksiin. Vastaajia oli kaikkiaan 389 käyttäjää ja 95 terveydenhuollon ammattilaista. Osalla käyttäjistä oli yli 30 vuoden kokemus itsekatetroinnista, ja osa käyttäjistä oli vasta-alkajia. Osallistujien keski-ikä oli 55 vuotta (vaihteli välillä 9–89). Tutkimuksessa olivat mukana Ruotsi, Norja, Tanska, Iso-Britannia NOT Yhdistynyt kuningaskunta (remove this), Alankomaat, Ranska, Saksa ja Sveitsi.

Katetroinnin kolme pääasiallista syytä olivat selkäydinvamma (ala-/neliraajahalvaus), MS-tauti ja erilaiset eturauhassairaudet. Käyttäjistä 17% ilmoitti käsiensä toiminnan olevan lievästi heikentynyt ja 5% merkittävästi heikentynyt. Käyttäjistä 41% käytti pyörätuolia, ja 97% käyttäjistä katetroi itse.

LoFric Origo on helppo taittaa ja ottaa mukaan: se on taitettavissa kätevään taskukokoon, joten sitä on helppo pitää mukana ja käyttää huomaamattomasti. Käyttäjistä 79% antoi tämän ominaisuuden arvosanaksi 4 tai 5 asteikolla, jolla 5 oli paras.

LoFric Origo on helppo avata: katetri on helppo ottaa kätevästä repäisypakkauksesta.
Käyttäjistä 88% antoi tämän ominaisuuden arvosanaksi 4 tai 5 asteikolla, jolla 5 oli paras.

LoFric Origon käsittely on helppoa ja hygieenistä kätevän asettimen ansiosta: koska katetriletkuun ei tarvitse koskea, kontaminaatioriski on erittäin pieni, ja asetin parantaa myös hallittavuutta katetroinnin aikana. Käyttäjistä 71% antoi tämän ominaisuuden arvosanaksi 4 tai 5 asteikolla, jolla 5 oli paras.

Virtsatieongelmiin voi olla useita syitä.
Ota yhteys terveydenhuollon ammattilaiseen saadaksesi perusteellista tietoa toistokatetroinnista.

Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja LoFric Origo

LoFric® on Wellspect HealthCaren rekisteröity tavaramerkki.