Tämän sivun sisältö on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Oletko ammattilainen?

X

Webinaarit

Tervetuloa Wellspectin isännöimiin webinaareihin      

Virtsarakon ja suoliston ongelmien jakaminen on meille yhtä tärkeää kuin murtaa leima niistä puhuaksemme. Vieraile verkkoseminaareissamme ja näe viimeisimmät kontinenssihoitoon liittyvät löydöt.   

Osallistu webinaareihimme - saat akkreditoinnin!    

Wellspect on muodollisesti sertifioitu CPD -tarjoaja, joka tarjoaa pisteitä verkkoseminaarien ja kurssien kautta. Ammatilliseen jatkokehitykseen osallistuminen varmistaa, että sekä akateeminen että käytännön pätevyys pysyvät ajan tasalla; antamalla yksilöille mahdollisuus jatkuvasti taitojen parantamiseen tai uudelleenkoulutukseen ammatista, iästä tai koulutustasosta riippumatta. CPD-aineistojen riippumaton sertifiointi on kansainvälisesti hyväksyttävää.    

Uusi kulma, joka lisää naisten ja toistokatetroinnin arvoa         

Tässä webinaarissa tutkitaan yhteisiä haasteita, joita naiset kohtaavat toistokatetroijina ja aloittaessaan katetrointeja.  Keskittymällä urologiseen hoitoon, erityisesti sairaanhoitajan rooliin, puhujat keskustelevat mahdollisista ratkaisuista ja uusista näkökulmista, jotka voivat auttaa vastaamaan näihin haasteisiin sekä fyysisesti että psykologisesti ja lisäämään naisten arvokkuutta. Katsomme myös, kuinka pysyä vahvana vaihdevuosien aikana.                                                                                       
Tämä ohjelma on suunniteltu erityisen kiinnostavaksi kaikille, jotka hoitavat naisia tai mahdollisesti opettavat heille toistokatetrointia.