Yhteistyö ISCoSi:n kanssa

Vierittämällä alaspäin pääset uusimpiin ISCoS - Wellspectin webinaareihin ja podcasteihin.

 

Olemme Wellspectissä vakuuttuneita siitä, että kumppanuus keskeisten foorumien ja yhdistysten kanssa, jotka liittyvät suoraan tai epäsuorasti kontinenssinhoitoon, kuten selkäydinvammayhdistykset ja kuntoutuskeskukset, voi inspiroida uusia tuotteita ja uraauurtavaa tutkimusta. Tämän vuoksi olemme tehneet yhteistyötä kansainvälisen selkäydinvammayhdistyksen (ISCoS) kanssa, joka edistää selkäydinvammautuneiden miesten, naisten ja lasten korkeinta hoitotasoa.

Yhdistetään voimat selkäydinvammautuneiden hyväksi

Kumppanuutemme on kasvanut vahvaksi, ja se jatkuu nyt kolmatta vuotta peräkkäin. Kumppanuutemme puitteissa tuotamme tieteellisiä podcasteja ja webinaareja, jotka käsittelevät erilaisia aiheita, jotka kiinnostavat selkäydinvammautuneita ja heitä hoitavia henkilöitä, olivatpa he sitten terveydenhuollon ammattilaisia tai omaisia.

Työmme tavoitteena on lisätä tietoisuutta virtsarakon ja suolen toimintahäiriöistä ja selkäydinvammasta sekä lisätä tietoja, taitoja ja luottamusta selkäydinvamman kanssa pärjäämiseen. Yhdistämällä voimamme voimme edistää koulutusta, tutkimusta ja kliinistä huippuosaamista ja viime kädessä parantaa selkäydinvammautuneiden ihmisten elämää.

Uusimmat webinaarit and podcastit

Jaamme uusimmat podcastit ja webinaarit, joita tuotamme yhdessä ISCoS:in kanssa, yrityskanavissamme (LinkedIn ja X). Kaikki sisältö löytyy myös ISCoS:in verkkosivuilta.

Uusimmassa yhteisessä tuotannossamme tarkastellaan terveydenhuollon ammattilaisten kriittistä roolia onnistuneen virtsarakon ja suolen hallinnan mahdollistajana. Se julkaistiin 30.5.2024. Klikkaa linkkiä kuunnellaksesi sitä: The nurse's role in successful bladder and bowel management