Tämän sivun sisältö on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Oletko ammattilainen?

X

Älä unohda harrastuksiasi

On ymmärrettävää, että toistokatetroinnin aloittamista vaativaan tilanteeseen joutuminen voi tuntua elämää mullistavalta. Kaikki tuntuu erilaiselta kuin ennen. Mutta elämä jatkuu, vaikka ehkä hieman erilaisena kuin ennen. Jokaisen on tyhjennettävä rakkonsa tavalla tai toisella. Kertakäyttökatetrien käyttäjänä et tarvitse kiusallisia tai hankalia jatkuvakäyttöisiä apuvälineitä. Ajattele katetria WC-käyntejäsi helpottavana apuvälineenä. Älä anna sen liiaksi rajoittaa elämääsi. Kiinnitä huomiosi mahdollisuuksiin, älä esteisiin.

Kuuntele nmuutamien upeiden henkilöiden kertovan oman tarinansa. He ovat mainio esimerkki meille kaikille.

Friends sat on sofa having fun leisure full width

Matkustaminen

Matkustamiseen kuuluu yleensä uusien jännittävien asioiden löytäminen niin itsestäsi kuin ympäröivästä maailmasta. Eikä kotiin palaaminen virkistyneenä ja innostuneena ole matkustamisen pienimpiä iloja. Matkustajat eri puolilla maailmaa kysyvät itseltään samoja kysymyksiä: Pääsenkö perille ajoissa? Missä passini on? Muistinko irrottaa silitysraudan johdon pistorasiasta?

Jotkut matkustajat kysyvät itseltään lisäksi seuraavia kysymyksiä: Löydänkö vammaisille tarkoitetun WC:n? Pakkasinko mukaan riittävästi katetreja? Miten pääsen tullista läpi katetrieni ja lääkkeitteni kanssa?

Erityisesti näitä ihmisiä varten olemme laatineet tietopaketin katetrien kanssa matkustamisesta ja muista erityistarpeista. Voit myös inspiroitua matkustavien vieras-bloggareidemme tarinoista, joissa he jakavat parhaita vinkkejään.