Wellspect yhdellä silmäyksellä

Missiomme ja arvomme ovat liiketoimintamme ytimessä. Ne ovat keskeisiä jatkuvan innovaatiomme ja operatiivisen huippuosaamisemme kannalta.

Wellspect yhdellä silmäyksellä

Wellspect on maailmanlaajuinen MedTech-yritys, joka toimii kontinenssihoidon alalla. Meillä on yli 1000 työntekijää, toimintaa 18 maassa ja jakelijoita ympäri maailmaa. Pääkonttorimme sijaitsee Mölndalissa, Ruotsissa. 

Tehtävämme

Wellspectin tehtävänä on tukea virtsarakon ja suoliston toimintahäiriöistä kärsiviä ihmisiä tarjoamalla turvallisia ja innovatiivisia kontinenssituotteita, joiden avulla ihmiset voivat elää itsenäisempää ja arvokkaampaa elämää. 

Visiomme

Pyrimme intohimoisesti vaikuttamaan joka päivä kaikkiin, jotka tarvitsevat tuotteitamme ja palveluitamme. Todellisen muutoksen aikaansaaminen käyttäjillemme, kumppaneillemme ja koko yhteiskunnalle on toimintamme ytimessä. Se yhdistää meitä ja antaa meille sen tarkoituksen tunteen. 

 

Arvomme

Wellspect on yritys, jolla on sydän. Kuuntelemme tarkasti käyttäjäverkostoamme, terveydenhuollon ammattilaisia ja tutkijoita löytääksemme tapoja parantaa kontinenssihoitoa. Yhdessä voimme löytää merkityksellisimmät ja innovatiivisimmat ratkaisut.

Organisaatiokulttuurimme

Wellspectin työntekijöiden keskuudessa on erityinen henki, jonka kaikki kanssamme työskentelevät huomaavat. Olemme luoneet ryhmähengen kulttuurin, jossa tiedon jakaminen ja uusien tapojen löytäminen haasteiden ratkaisemiseksi yhdessä on avainasemassa.