Tutkimus ja apurahat

Yhdessä voimme edistää kontinenssihoitoa

Kontinenssihoidon edistäminen on terveydenhuollon ammattilaisten, tutkijoiden ja kontinenssihoidon alalla toimivien MedTech-yritysten yhteinen hanke. Yhdessä voimme kehittää seuraavan sukupolven virtsarakko- ja suolistotuotteita ja suuresti vaikuttaa tällaisista tuotteista riippuvaisten ihmisten elämään. 

Tutkiaksemme suoliston ja virtsarakon välisiä synergioita käynnistimme ACCT:n maailmanlaajuisen foorumin (Advancing Continence Care Together) vuonna 2017. Tämän foorumin yhteydessä järjestetään vuosittain useita tieteellisiä webinaareja eri teemoista. 

Teemme myös erikseen omaa tieteellistä tutkimusta ja rahoitamme kliinisiä tutkimuksia sekä IIS tutkimuksia (Investigator Initiated Studies). 

 

Kliininen tutkimus

Kaikki Wellspectin kehittämät tuotteet käyvät läpi kliiniset tutkimusohjelmat, joissa tuotteiden turvallisuus ja suorituskyky arvioidaan ja määritetään huolellisesti. Kliiniset tutkimusohjelmamme on kehitetty ja toteutettu alan johtavien kliinikoiden kanssa hyvän kliinisen käytännön (GCP) mukaisesti.

Saatavilla olevat apurahat

Kaikki apurahahakemukset tarkistetaan ja käsitellään Wellspectin pääkonttorissa Ruotsissa. Hakijat ympäri maailmaa ovat kuitenkin tervetulleita hakemaan niitä.