Navina Classic Miksi valita Navina Classic?

Kamppailetko suolen toimintahäiriöiden kanssa?

Kun suolisto toimii, elämä toimii. Mutta entä silloin, kun se ei toimi? Suolen toimintahäiriöiden kanssa kamppaileminen voi vaikuttaa merkittävästi terveyteen ja elämänlaatuun ja aiheuttaa ahdistusta ja hämmennystä, mikä voi johtaa sosiaalisten tilanteiden välttelyyn vahinkojen pelossa. Et ole yksin. Olemme tavanneet monia suolen toimintahäiriöistä kärsiviä ihmisiä, ja monet heistä kamppailevat aivan liian pitkään ruokavalion ja ulostetta muuttavien lääkkeiden kanssa ilman tehokasta tulosta. Onneksi apua on saatavilla.

Voisiko Navina-suolihuuhtelujärjestelmä auttaa sinua?

Navina-suolihuuhtelujärjestelmä on tarkoitettu auttamaan aikuisia ja yli 3-vuotiaita lapsia, jotka kärsivät ulosteen pidätyskyvyttömyydestä, kroonisesta ummetuksesta ja/tai aikaa vievästä suolen hallinnasta. On olemassa monia juurisyitä, jotka voivat aiheuttaa nämä oireet ja joihin suolihuuhtelusta voisi olla apua. Yleisimpiä ovat mm:

Navina Classic

Suolihuuhtelu tehty helpoksi

Navina Classic kehitettiin yhdessä käyttäjien ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa, ja sen tavoitteena oli tehdä suolen huuhtelusta yksinkertaista. Käsikäyttöinen ohjausyksikkö on intuitiivinen ja suoraviivainen, ja siinä on värikoodatut liittimet ja kuvaavat symbolit. Navina Classic on luotettava ja antaa sinulle hallinnan. Kaksi erillistä käsipumppua säätelee ballongin täyttymistä ja veden johtamista, jotta voit manuaalisesti säätää tarpeidesi mukaan.

Miten Navina-suolihuuhtelujärjestelmä eroaa muista suolihuuhtelulaitteista?

Markkinoilla on saatavilla monia erilaisia suolihuuhtelulaitteita. Mikä tekee Navina-suolihuuhtelujärjestelmästä ainutlaatuisen?  

  Vesimäärä Ohjausyksikön käyttökerrat Vesisäiliön    käyttökerrat Letkusetin käyttökerrat Elektroninen  pumppaus Mukana tulevat lisävarusteet
Wellspect Navina™ Smart / Classic 1500ml 400/100 15 100 Kyllä (Navina Smart)

2 tarttumisrengasta ( 1vertikaalinen, 1 horistontaalinen)

1 kaulanauha

1 kiinnittimen hihna

1 Navina Smart kiinnittimen solki

Coloplast Peristeen® Plus

1000ml 90 15 90 Ei 2 kiinnittimen hihnaa  
QuFora® IrriSedo Flow 1500ml 30 30 30 Ei Ei
QuFora® IrriSedo Click 1500ml 90 30 30 Ei Koukku vesisäliliön ripustamista vrten, kiinnittimen hihna

 

Minulla on täysi kontrolli eikä minun tarvitse pelätä epämiellyttäviä yllätyksiä.
Noah 49 Navina-suolihuuhtelujärjestelmän käyttäjä

Lue lisää