Tämän sivun sisältö on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Oletko ammattilainen?

X

Meistä

Tietoa Wellspect HealthCaresta

Wellspect Healthcare, jonka pääkonttori sijaitsee Mölndalissa, Ruotsissa, on maailman johtaviin innovatiivisten lääkinnällisten laitteiden toimittajiin kuuluva yritys, jonka tavoitteena on auttaa virtsaummesta tai kroonisesta ummetuksesta kärsiviä ihmisiä. Joka päivä yli 1100 työntekijää sitoutuu auttamaan ihmisiä, jotka tarvitsevat tuotteitamme ja palveluitamme. Monilla auttamistamme henkilöistä on selkäydinvamma, suurentunut eturauhanen, selkärankahalkio tai MS-tauti. 

Olemme yksi maailman johtavista toistokatetrien valmistajista, ja LoFric® on tunnetuin brändimme. Kroonisesta tai vaikeasta ummetuksesta kärsivien avuksi olemme kehittäneet mahdollisesti maailman edistyneimmän huuhtelujärjestelmän, Navina Systems™ -järjestelmän, jossa erinomainen käyttäjäystävällisyys, kliininen tehokkuus ja yhdistettävyys liittyvät yhteen erittäin älykkääseen järjestelmään. 

Wellspect HealthCare toimii yli 30 maassa, ja se on osa Dentsply Sirona -yhtiötä, maailman suurinta ammattimaisten hammastuotteiden ja -teknologioiden valmistajaa, jonka maailmanlaajuinen pääkonttori sijaitsee Yorkissa, Pennsylvaniassa, ja kansainvälinen pääkonttori Salzburgissa, Itävallassa. Yrityksen osakkeet on listattu Yhdysvalloissa NASDAQ-pörssissä XRAY-symbolilla.