Tämän sivun sisältö on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Oletko ammattilainen?

X

Meistä

MAKING A REAL DIFFERENCE

“Tämä sitoo meidät yhteen täällä Wellspectissä! 

Meillä kaikilla on vahva intohimo tehdä jotain merkittävää  - todella merkittävää - käyttäjiämme, asiakkaitamme ja yhteiskuntaa ajatellen. 

Tämä intohimo ajaa etsimään aivan uusia ratkaisuja. Se on myös pohjavireenä kaikessa, mitä teemme, kaikilla tasoilla, sisäisessä ja ulkoisessa toiminnassamme. 

Eikä ole suurempaa iloa kuin kaiken positiivisen palautteen vastaanottaminen käyttäjiltä ja terveydenhuollon ammattilaisilta.”

Svenn Poulsen, CEO Wellspect 

Hyvinvointisi on meille tärkeää

Monet tuotteitamme ja palveluitamme käyttävistä ihmisistä kärsivät virtsarakon tai suoliston ongelmista, jotka johtuvat erilaisista diagnooseista, kuten esimerkiksi selkäydinvammasta, MS-taudista tai tai laajentuneesta eturauhasesta.

Tiedämme, että nämä ongelmat vaikuttavat elämään niin monella tavalla - töissä, kotona, perheen ja ystävien kanssa. Virtsarakon ja suoliston ongelmat ovat suuri haaste, varsinkin jos ne estävät liikkumista kodin ulkopuolella ja tekevät sosiaalisen elämän viettämisestä vaikeaa. 

Tuotteemme ja palvelumme on kehitetty yhdessä potilaiden kanssa auttaaksemme löytämään ratkaisuja kontinenssikysymyksiin. Mahdollistamaan käyttäjälle enemmän aikaa tehdä haluamiaan asioita - enemmän aikaa mahdollisimman hyvään elämäään.