Tämän sivun sisältö on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Oletko ammattilainen?

X

Saa elämäsi takaisin

Näkemiin suolisto-ongelmat. 
Tervetuloa elämä. 

Jos podet kroonista ummetusta tai ulosteinkontinenssia, et ole yksin. Monilla miehillä ja naisilla on vakavia oireita, joista he kärsivät hiljaisuudessa saamatta tarvitsemaansa apua. Todennäköisesti olet jo kokeillut kaiken. Juonut enemmän vettä, kokeillut erilaisia ruokavalioita, jättänyt syömättä tiettyjä ruokia, olet liikkunut, käyttänyt laksatiiveja, lääkkeitä, mutta mikään ei ole auttanut.

Tämän vuoksi haluamme esitellä sinulle hoidon nimeltä suolihuuhtelu. Riippuen ummetuksesi taustalla olevista syistä tästä voi tulla ratkaisu sinulle. Paluu takaisin elämään.

Navina FBD2 Noah Testimonial 3

Suolihuuhtelu

Hoitomuotoa kutsutaan suolihuuhteluksi. Se on tutkittu suoliston hoitoterapia, jossa suolen tyhjentämiseen käytetään vain kehonlämpöistä  vettä. Tuloksena on tyhjennetty suoli ja vähentyneet suoliston oireet.

Puhu siitä – Valmistaudu ennen kuin tapaat lääkärisi


Tiedämme, että suolisto-ongelmista ja kokemistasi oireista voi olla kiusallista puhua. Tai vielä pahempaa, olet ehkä ottanut vointisi ja oireesi puheeksi eri lääkäreiden kanssa, mutta et ole vielä saanut oikeaa tukea.

Tämän vuoksi olemme laatineet avuksesi kyselylomakkeen. Täytä se mahdollisimman huolellisesti - se helpottaa keskustelua lääkärisi kanssa ja ohjaa keskustelua oikeaan suuntaan.

Suolistokysely

Et ole yksin – muutkin ovat saaneet apua

Suolisto-ongelmista vaikeneminen on hyvin yleistä, samoin kuin avuttomuuden ja epätoivon tunne. Jossain vaiheessa on kuitenkin hyvä tiedostaa, että on olemassa muitakin samanlaisista vaivoista kärsiviä ihmisiä ja on hyvä kuulla, millä tavoin he pääsivät tilanteesta eteenpäin.

Täältä voit lukea monien toivoa herättävien kertomusten joukosta kahden ihmisen tarinat.