Käyttäjien tarinoita Mitä mieltä 10-vuotias Alice on suolihuuhtelusta?

Alice Tillmanilla on suuri palo levittää tietoisuutta suolihuuhtelusta - ajatus siitä, että muut lapset joutuvat kärsimään kivuliaista toimenpiteistä suolisto-ongelmien vuoksi, saa hänet turhautumaan, koska on olemassa vaihtoehto. Hän toivoo, että kaikilla lapsilla, jotka sitä tarvitsevat, olisi mahdollisuus sitä käyttää sitä ja saada ilo takaisin elämäänsä.

Perhe-elämän palauttaminen

Alice Tillman on iloinen 10-vuotias tyttö, joka nauttii tanssimisesta, uimisesta ja ratsastamisesta, jonka itsenäisyys ja itsevarmuus koko ajan vahvistuu. Hänen vanhempansa, Anna ja Peter, suunnittelevat yhteisiä päivämatkoja ja lomia. Heidän kiitollisuutensa näistä mahdollisuuksista on käsin kosketeltavissa, sillä Alicella on synnynnäinen ruoansulatushäiriö, joka vaikuttaa suolentoimintaan, ja diagnoosin vuoksi hänen vanhempansa joutuivat tyhjentämään suolen peräruiskeen avulla. Tämä oli erittäin kivuliasta, mutta onneksi, Alice pystyi aloittamaan suolihuuhtelun,  ja perhe sai elämänsä takaisin.

Kysyimme mitä mieltä Alice on suolihuuhtelusta:

En pelkää eikä se ole vaarallista.

"En muista kuinka vanha olin kun aloitin suolihuuhtelun, mutta muistan kuinka hyvältä se tuntui verrattuna peräruiskeeseen, jota aikaisemmin käytin, nyt tuntuu hyvältä.

Pystyn tekemään melkein kaiken itse, mutta äiti ja isä ovat aina kanssani.

Käytän suolihuuhtelua iltaisin, yleensä 5 päivää viikossa, mielestäni se on hienoa, koska aikaisemmin jouduin käyttämään joka päivä.

Nyt voin tanssia ja ratsastaa, ennen minulla ei ollut siihen mahdollisuutta. Pystyn tekemään kaiken mitä ystävänikin tekevät. Pidän tanssimisesta ja ratsastamisesta, ystävien kanssa olemisesta ja elokuvien katselusta.

Suolihuuhtelun kanssa on välillä vaikeuksia, mutta yleensä se sujuu hyvin. Nyt kun olen vanhempi, pystyn tekemään melkein kaiken itse. Vatsaan ei satu samalla tavalla kuin peräruiskeen kanssa ja krampit jäivät pois."

Tärkeintä Alicelle on, että ei enää satu, ja että hänellä on nyt mahdollisuus tehdä kivoja asioita - Anna Tillman, Alicen äiti