Tämän sivun sisältö on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Oletko ammattilainen?

X

LoFric-kavereiden tarinoita

Hei. Nimeni on Lisa.
Olen 4 vuotta vanha. Minulla on ollut vauvasta saakka sellainen juttu mahassa, että en voi pissata tavallisesti. Tykkään leluilla leikkimisestä ja satujen kuuntelemisesta. Paras kaverini on Niina.

Hei, minä olen Max.
Olen 9-vuotias, ja minulla on synnynnäinen vika mahassa, ja siksi minun pitää pissata toisella tavalla. Tykkään koulussa eniten kielistä. Lisäksi minusta on kiva kuunnella musiikkia ja pelata tietokoneella. Minulla on kaveri, jonka nimi on Daniel.

Hei, olen Sandra.
Olen melkein 10 vuotta vanha, tykkään urheilusta, oman hevoseni hoitamisesta ja ratsastuksesta. Kun pissaan, kaikki ei aina tule ulos. Jotta saisin kaiken ulos enkä tulisi kipeäksi, minun on pissattava vähän eri tavalla. Paras kaverini on Mari.

Hei. Nimeni on Julia.
Olen 12 vuotta vanha. Minulla on synnynnäinen selkäydinvaurio, minkä vuoksi istun pyörätuolissa ja minun pitää pissata erityisellä tavalla. Lempiaineeni koulussa on matikka. Kun en ole koulussa, minusta on kiva pelata koripalloa ja jutella Alisan kanssa.

Hei, minä olen Felix.
Olen 11-vuotias, tykkään kuvaamataidosta, laulamisesta ja uimisesta. Kun käyn pissalla, kaikki ei aina tule ulos. Jotta saisin kaiken ulos enkä tulisi kipeäksi, minun on pissattava vähän eri tavalla. Paras kaverini on Tomi.

puzzles and activities lofric bunch

Tulosta ja väritä

Tulosta ja väritä kuvat suosikkiväreilläsi.