Monilla miehillä on vaikeuksia virtsata Miehet ja toistokatetrointi

Virtsarakon ongelmat miehillä

Ennemmin tai myöhemmin lähes kaikki miehet kokevat alempien virtsateiden oireita (LUTS). Useimmiten nämä johtuvat virtsarakon epätäydellisestä tyhjenemisestä. Tunnistatko jonkin seuraavista oireista:

  • Öiset wc-käynnit (nocturia)
  • Hidas tai poikkeava virtsasuihku
  • Lisääntynyt virtsaamistarve
  • Virtsan tiputtelua
  • Seksiin liittyvät ongelmat

Sinun ei tarvitse kärsiä hiljaisuudessa

Miehet ovat todennäköisemmin haluttomia hakeutumaan lääkärin hoitoon ja kärsivät usein hiljaisuudessa. Yksi syy olla hakematta apua on se, että nämä oireet koetaan usein normaaliksi osaksi ikääntymistä. Näin ei aina ole.

Jos sinulla on jokin näistä yleisistä virtsarakon ongelmista, paras paikka aloittaa on keskustella terveydenhuollon ammattilaisen kanssa. LUTSilla voi olla voimakas vaikutus yleiseen hyvinvointiisi ja elämänlaatuusi, niiden on jopa havaittu lisäävän masennuksen riskiä.

Hyvä uutinen on, että on olemassa yksinkertainen ratkaisu.

Miehet ja toistokatetrointi

Meillä on visio. Kaikkien virtsarakon ongelmista kärsivien miesten pitäisi pystyä parantamaan elämänlaatuaan. Toistokatetrointi on loistava ratkaisu moniin oireisiin ja diagnooseihin, eikä siihen liity lääkityksen tai leikkauksen tarvetta.

Jos virtsarakkosi ei toimi normaalisti, toistokatetrointi on toiseksi paras tapa virtsata, koska se jäljittelee tapahtuman luonnollista kulkua. Katetrointitekniikka on helppo oppia ja katetroida voi missä tahansa. Se auttaa tyhjentämään virtsarakon kokonaan ja saa oman  hyvinvointisi hallintaasi.

Kun olet päässyt alun haasteista yli uutta rutiinia opetellessasi, toistokatetroinnista tulee täysin luonnollinen osa jokapäiväistä elämääsi, ja saat uuden vapauden tehdä haluamiasi asioita.

Laajentunut eturauhanen (BPE)

Oletko mies, jolla on virtsaamisongelmia ja mietitkö syytä? Täältä voit lukea lisää hyvänlaatuisen eturauhasen laajenemisen (BPE) oireista.

Image of two men biking - to be used with LoFric Origo / BPE campaign

Itsekatetrointi

Itsekatetrointi on toiseksi paras rakon tyhjentämistapa, sillä se muistuttaa eniten luonnollista virtsaamista. Tämä osio sisältää kuvia, videoita ja ladattavat katetrointiohjeet ym.

LoFric Origo

key:global.content-type: Product

Käyttäjäystävällinen ja turvallinen, kätevässä pakkauksessa. Erityisesti miehille suunniteltu, LoFric Origo on taitettavissa taskukokoon ja on helppo kuljettaa mukana ja käyttää missä tahansa.

Pyydä näyte