Kurssit

Kurssimme

Artikkelit on koottu helpottamaan syvällisen tiedon saamista virtsarakon ja suolen hoitoon liittyvistä tärkeistä aiheista.

Virtsarakon ja suolen hallinta lapsilla

key:global.content-type: Kurssi

Tieto- ja opetusmateriaali, joka on kehitetty toistokatetrointia ja suolihuuhtelua opettelevien lasten hoitohenkilökunnalle ja vanhemmille.

Pelvic Floor Dysfunction

key:global.content-type: Kurssi

This course will help develop your knowledge about pelvic floor dysfunction, symptoms, risk factors and management of bladder and bowel symptoms.

Selkäydinvamman aiheuttamat virtsatie- ja ruoansuolatuskanavahäiriöt

key:global.content-type: Kurssi

Tälle kurssille olemme koonneet materiaalia selkäydinvamman vaikutuksesta virtsateihin ja ruoansulatuskanavaan sekä saatavilla olevista hoidoista. Keskipisteenä on kuinka toistokatetrointi ja suolihuuhtelu voivat auttaa potilaitasi.

MS-taudin vaikutus virtsarakkoon ja suoleen

key:global.content-type: Kurssi

Tällä kurssilla käydään läpi miten MS-tauti vaikuttaa virtsarakkoon ja suoleen sekä tarjoaa tietoa ja asiantuntijalausuntoja virtsarakon ja suolen hallinnasta MS-tautiin liittyen.

Toistokatetroinnin opettaminen

key:global.content-type: Kurssi

Tällä kurssilla perehdytään toistokatetroinnin opetuksen perusteisiin. Opit virtsarakon toiminnasta, virtsateiden anatomiasta ja fysiologiasta sekä virtsarakon epätäydelliseen tyhjentymiseen suunnatuista hoitovaihtoehdoista. Aiheeseen liittyvä webinaari antaa perustietoa toistokatetroinnin opettamisesta ja siitä, miksi oikean katetrin valinta on tärkeää.

Kaikki katetrit eivät ole samanlaisia

key:global.content-type: Kurssi

Toistokatetrointi vaatii potilailta sitoutumista ja jotkut potilaista saattavatkin lopettaa hoidon kesken. Potilaiden on oltava hyvin motivoituneita ja heidän tulee saada riittävä perehdytys ja yksilöllisesti valittu katetri, jonka avulla pystytään ehkäisemään komplikaatioita. Katetrit, joiden pinnan osmolaalisuus on tasapainossa virtsan kanssa, ovat avainasemassa kitkan vähentämiseksi katetria sisään vietäessä ja poistettaessa. LoFric on ollut markkinoilla pian 40 vuoden ajan ja sen on osoitettu tyhjentävän virtsarakon tehokkaasti kokonaan ja vähentävän komplikaatioita, kuten hematuriaa ja virtsatietulehdusta, jopa pitkäaikaisessa käytössä.

Virtsatieinfektiot

key:global.content-type: Kurssi

Tämän kurssin tarkoituksena on lisätä ymmärrystäsi virtsatieinfektiosta hankalana ongelmana. Opit lisää virtsatietulehduksen yleisistä syistä, oireista, kehitysvaiheista, virtsateiden terveyteen liittyvistä uusista tutkimustuloksista, virtsateiden sairauksista ja virtsatietulehduksen ehkäisystä.

Low Anterior Resection Syndrome (LARS) ja suolihuuhtelu

key:global.content-type: Kurssi

Kurssi, jossa voit lukea ja oppia lisää peräsuolileikkauksen jälkeen ilmenevistä mahdollisista oireista sekä siitä, mitä hoitovaihtoehtoja näistä oireista kärsiville potilaille on tarjolla.

Suolihuuhtelun aloittaminen

key:global.content-type: Kurssi

Tällä kurssilla saat yleiskatsauksen siitä, mitä sinun tulee tietää suolihuuhtelusta, kuten suolen toiminnasta, yleisistä suolen toimintahäiriöistä, arvioinnista ennen hoidin aloittamista ja käytettävissä olevista hoitovaihtoehdoista. Webinaarissa saat tärkeät perustiedot suolihuuhtelusta ja Navina-laitteen käytöstä.