Potilasoppaat

Tältä sivulta löydät käyttöohjeita sekä videoanimaatioita, jotka auttavat sinua käyttämään tuotteitamme.

Täällä voit helposti avata ohjeet pdf-tiedostona tai tulostaa ne itsellesi sekä katsoa opetusvideon aiheesta.

Jos et löydä etsimääsi ohjetta tai haluat lisätietoja, olethan yhteydessä meihin: info.fi @ wellspect.com

LoFric Elle

Miksi valita toimintakyvyn ja muotoilun väliltä, kun voit saada molemmat? Katetrit ovat vuosikymmenten ajan olleet melko samanlaisia. Mutta eivät ole enää. Esittelemme ylpeinä innovaation, jonka avulla naiset voivat hallita elämäänsä paremmin. Uusi LoFric Elle on maailman ensimmäinen katetri, jossa on L-muotoinen kahva.

Löydä LoFric Origo

Käyttäjäystävällinen, turvallinen, kätevässä pakkauksessa LoFric Origo on käyttäjäystävällinen hydrofiilinen kertakäyttöinen katetri, jonka avulla voit tyhjentää virtsarakkosi kokonaan. Se on huomaamattomasti pakattu ja taitettavissa taskukokoon, jolloin LoFric Origo on helppo kuljettaa mukana ja käyttää missä tahansa.

LoFric Sense

LoFric® Sense™ on hydrofiilinen virtsakatetri, joka on räätälöity naisille ja heidän tarpeisiinsa. Ergonominen kahva mahdollistaa paremman otteen, eikä katetriin tarvitse koskettaa paljain käsin. Sitä on helppoa ja huomaamatonta kuljettaa mukana ja käyttää missä tahansa.

LoFric Hydro-Kit

LoFric Hydro-Kit – kaikki samassa pakkauksessa – turvallinen ja helppo käyttää missä tahansa LoFric® Hydro-Kit™ on täydellinen hydrofiilinen katetripakkaus toistokatetrointiin. Siinä on kiinteä keräyspussi, ja se on valmis käytettäväksi missä tahansa. Silmukoiden ansiosta avaaminen on helppoa ja kuviollinen kahvaosa takaa hyvän otteen eikä katetriin tarvitse koskettaa paljain käsin. Pitkän kaulaosan ansiosta pussin voi ripustaa polven päälle katetroinnin helpottamiseksi. Ainutlaatuiseen Urotonic™ Pintarakenteeseen perustuva LoFric Hydro-Kit varmistaa turvallisen ja sujuvan katetroinnin ja minimoi komplikaatiot myös pitkällä aikavälillä.

Navina Classic

Navina Classic – Helppo ja mukava manuaalinen ohjaus Navina Classic on suunniteltu käyttäjää ajatellen. Se tekee huuhtelutoimenpiteestä mahdollisimman mukavan – ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen ja joka kerran, kun pitelet Navina Classicia kädessäsi. Alusta loppuun saakka.

Navina Smart

Navina Smart – Sähköinen ohjaus henkilökohtaisilla asetuksilla Navina Smartissa tietokoneohjatut sähköiset pumput täyttävät ballongin ja johtavat veden suoleen. Tallentamalla asetuksiin yksilöllinen huuhtelutilavuus, huuhtelunopeus ja ballongin koko saadaan huuhtelusta tarkka, turvallinen ja kontrolloitu jokaisella käyttökerralla.