Tutustu kuinka LoFric® Origon uusi pisarakärkinen katetri voi auttaa yhä useamman miehen virtsarakon hallinnassa

Wellspect on julkistanut uuden jäsenen LoFric Origo -valikoimaan: LoFric® Origo™ Flexible.

LoFric® Origo™ Flexible LoFric Origo -tuoteperheen uusin jäsen, joka mahdollistaa yhä useamman miehen itsekatetroinnin. Se on käyttäjäystävällinen ja voi helpottaa arkea, mahdollistaen elämisen vapauden.

Monet miehet kokevat pisarakärkisen katetrin helpommin asetettavaksi, esim. jos on suurentunut eturauhanen. Kärjen muoto ja joustavuus auttavat ohjaamaan katetrin miehen virtsarakkoon. Tämä tekee mm. itsekatetroinnin opettamisen ja oppimisen helpoksi sekä mahdollistaa LoFric® Origo-katetrin käytön aloittamisen yhä useammalle miehelle.

Jokaiselle miehelle löytyy LoFric Origo.

LoFric Origo -katetria on nyt saatavana eri kokoisina ja erityyppisillä kärjillä. LoFric Origon laaja valikoima tekee siitä sopivan jokaiselle miehelle, jolla on virtsarakon toimintahäiriö, riippumatta virtsaputken tilasta.

  • Flexible: Suora katetri, jossa on pisarakärki. Koettu helpoksi asettaa ja auttaa ohjaamaan katetrin miehen virtsarakkoon, myötäillen virtsaputken luonnollisia muotoja.
  • Nelaton: Suora katetri, jossa on pyöristetty kärki. Sopii useimmille käyttäjille.
  • Tiemann: Suora katetri, jossa on hieman kaareva ja suipponeva kärki. Hyödyllinen erityisesti miehille, joilla on ahdas virtsaputki tai suurentunut eturauhanen.

Aina LoFricin ylivoimaisella sileällä pinnalla – täydellisyyttä vuodesta 1983

Kaikki katetrit eivät ole samanlaisia. Eri hydrofiilisten kertakatetrien välillä voi olla merkittäviä eroja, varsinkin pinnoitteessa. LoFric mullisti toistokatetroinnin vuonna 1983, jolloin lanseerasimme maailman ensimmäisen hydrofiilisen katetrin. Ainutlaatuinen ja kliinisesti todistettu pintarakenteemme, Urotonic™ Pintarakenne, on tehnyt LoFricista luotettavan brändin terveydenhuollon ammattilaisten keskuudessa maailmanlaajuisesti, vankalla tieteellisellä maineella. Ainutlaatuinen tasapainotettu katetriputken pinta varmistaa sujuvan sisäänviemisen ja poistamisen.

LoFric Origon uudella Flexible - katetrilla on sama ainutlaatuinen Urotonic™ Pintarakenne kuin kaikilla LoFric -katetreilla.

Wellspect on erittäin ylpeä voidessaan juhlia 40 vuotta erinomaista Urotonic™ Pintarakennetta ja tuoda LoFric – katetrimme entistä useampien miesten saataville.

*Li et al., Arch Phys Med Rehabil., 2013

 

Tilaa tuotenäytteitä

Ota yhteyttä

 

Aiheet