Mitä on CPD (Continuing Professional Development)

Me Wellspectillä uskomme, että on tärkeää tarjota sinulle oppimissisältöä, jonka laadun on varmistanut virallinen CPD-rekisteröity taho.

CPD Continuing Professional Development - Jatkuva ammatillinen kehitys 

AID0054636CPD, Continuing Professional Development (Jatkuva ammatillinen kehitys) -termillä kuvataan oppimisharjoituksia, joihin terveydenhuollon ammattilaiset osallistuvat tietojensa ja asiantuntemuksensa ylläpitämiseksi, parantamiseksi
ja laajentamiseksi.

 

Mitä on akkreditoitu CPD-koulutus?

Akkreditoitu CPD-koulutus tarkoittaa, että oppimisharjoitus täyttää vaaditut jatkuvan ammatillisen kehityksen standardit ja -vertailukohteet. Oppimisarvo on tarkastettu yhdenmukaisuuden ja laadun varmistamiseksi. CPD-sertifiointipalvelu tarjoaa tunnustetun riippumattoman jatkuvan ammatillisen kehityksen akkreditoinnin, joka on maailmanlaajuisten CPD-vaatimusten mukainen.

 

CPD-tuntien kirjaaminen 

CPD-koulutusta on monenlaista, ja Wellspect Koulutus -sivuston avulla tarjoamme materiaaleja pohdiskelevien oppimismenetelmien tueksi, kuten artikkeleita luettavaksi, webinaareja kuunneltavaksi sekä tulostettavia ja ladattavia aineistoja käyttöösi.

 

Miten kirjaan CPD-koulutukseni?

Itsesertifiointi - Oppimisaika 

Sisällön lukemiseen tai webinaarien kuuntelemiseen varattavan ajan arvioimista varten jokaisen artikkelin yläreunassa on arvio lukemiseen tarvittavasta ajasta ja webinaarien tai videoiden katseluun tarvittavasta ajasta.

Suosittelemme, että pidät kirjaa oppimiseen käyttämästäsi ajasta. Löydät kopion oppimisharjoituksen tiedoista täältä (linkki oppimisharjoituksen tietojen lataamiseen). Koska tämä on itsesertifioitavaa oppimista, on sinun vastuullasi kirjata tai seurata sitä. Ohjeena on, että jokainen oppitunti vastaa 1 täydennyskoulutuspistettä.

Oppimispohdinnat 

Oppimisharjoitusta koskevien pohdintojen kirjaamista helpottaa se, että oppimisharjoituksen tiedoissa on neljä otsikkoa tai osaa, jotka on täytettävä kunkin täydennyskoulutusharjoituksen osalta.

Oppimistodistus 

Saatavilla on oppimistodistus, johon voit täyttää tiedot CPR-koulutuspisteistäsi (itsesertifiointi) omaa kirjanpitoasi varten, kun olet suorittanut harjoituksen.